Полтавські байкери закривають мотосезон-2012 (фото)

Новини
13 жовтня 2012 о 17:352348 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські байкери закривають мотосезон-2012 (фото)
Полтавські байкери 2 дні відзначатимуть завершення мотосезону-2012.Сьогодні полтавські байкери зібралися, аби спільно відзначити закінчення мотосезону-2012.
Прощатимуться любителі швидкості зі своїми двоколісними "залізними конями" на час зими упродовж 2 діб у селі Куликове, що за 2 кілометри від Полтави.

Стартували байкери на зліт з майданчика перед ТРЦ «Екватор» сьогодні о 14 годині дня. Там зібралися близько 100 учасників зльоту, орієнтовно така ж кількість мала приєднається до однодумців вже безпосередньо в селі Куликове. Організатори заходу – клуби «WILD BROТHERS» та «BLACKFOX» – говорять, закривати є що, адже сезон 2012 року для полтавських байкерів видався на славу.

- По-перше, нам вдалося створити свій мотоклуб. Впродовж сезону ми спільно з «WILD BROТHERS» влаштовували різні зльоти, вечірки. Це сприяло тому, що байкери Полтави краще знайомились між собою та спілкувались, - розповідає Сергій Омельяненко, який очолює клуб «BLACKFOX».



Хоча сьогодні на зібранні переважну більшість складали чоловіки, були серед байкерів і представниці жіночої статі. Пані Лілія з міста Харкова приїхала у Полтаву на байкерський зліт разом зі своїм чоловіком. Педагог за освітою, жінка таким чином підтримує захоплення свого чоловіка, бо вважає його цікавим.

-  Ми, байкери, багато подорожуємо країною. Це дає нам змогу побачити нові міста, природу. Нещодавно ми були на зльоті у Переяслав-Хмельницькому, а сьогодні тут, - говорить Лілія.

Від «Екватора» колона мотоциклів вирушила вулицею Великотринівською до зупинки «Автовокзал», щоб звідти по трасі дістатися села Куликове. Здивовані покупці торгівельного центру фільмували це дійство на мобільні телефони, а водії автомобілів вітали мотогонщиків звуковими сигналами. По прибутті на місце зльоту його учасників очікують конкурси з призами від організаторів, безкоштовна байкерська каша з чаєм, рок-концерт у виконанні полтавських гуртів, феєрверк та дискотека.

До теми:

Під Полтавою на трасі перекинувся мотоцикл

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter