У Полтаві гурт Олега Кензова презентував кліп (відео)

Новини
Валентина Зайченко18 жовтня 2012 о 09:281922 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві гурт Олега Кензова презентував кліп (відео)
Під час Кубку Мера з КВН у ПД «Листопад» відбулася офіційна презентація кліпу гурту «Принципова Зміна» на пісню «Я один».

"Принципова Зміна" (Фото: www.principovazmina.com)"Принципова Зміна" (Фото: www.principovazmina.com) На величезному екрані, завширшки зі сцену палацу дозвілля, полтавці мали змогу першими оцінити відеороботу гурту.  У перерві між конкурсами до слова взявся один із лідерів хіп-хоп команди Павло Журавльов: -  Дорогі друзі! Нарешті ви побачите те, над чим ми не один місяць працювали. З радістю представляємо вам наш дебютний кліп. Приємного перегляду! Після переглянутого, зал вибухнув оваціями. Дебютну відеороботу хлопці представили в парі з полтавським репером Тоні Тонном, який паралельно є і співавтором тексту пісні. У кліпі п’ять локацій: чотири – індивідуальні сюжетні лінії кожного із учасників та одна загальна. Головний відеограф – Олександр Кислиця. Зараз кліп активно ротується у соціальних мережах та на сайті «Принципової Зміни». Каріна КОЛОДЯЖНА До темиУ Полтаві на КВН замість Кензова заспівала інша зірка Х-Фактору

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter