Через переведення годинників полтавці не можуть придбати квитки на деякі потяги

Новини
24 жовтня 2012 о 16:00824 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Через переведення годинників полтавці не можуть придбати квитки на деякі потяги
Полтавці поки що не можуть придбати квитки на деякі пасажирські поїзди.






Фото з сайту zakarpattya.net.uaФото з сайту zakarpattya.net.ua





У довідковій Південного вокзалу Полтави за причину називають урахування в квитах переведення часу на зимовий період.



Нагадуємо, що стрілки годинників переведуть 28 жовтня на 1 годину назад.

До речі, з 28 жовтня пасажирський потяг №92 Кременчук-Москва їздитиме в інший час

- Більшість квитків на листопад продають уже з урахуванням переведення годинників, - розповіла Віра Шерстюк, чергова по довідці. – Але на деякі потяги квитки поки що відсутні, через те, що 28 жовтня мають перевести годинники. Зокрема, сьогодні не одна людина запитувала наявність квитків на пасажирський потяг «Харків-Львів», але квитків на цей потяг на листопад ще немає.

До речі, у прес-службі Укрзалізниці сьогодні, 24 жовтня, повідомили, що час відправлення та прибуття всіх поїздів, що міститься на квитках, вказаний з урахуванням переходу на зимовий час. Все це стосується і міжнародних потягів.

- Розклад руху поїздів міжнародного сполучення був завчасно відкоригований із зарубіжними залізничними адміністраціями Росії, Білорусії, Молдови. Тому усі поїзди будуть курсувати відповідно до скоригованого графіка руху, – зауважили фахівці Головного пасажирського управління Укрзалізниці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter