У Полтаві педагоги святкують Хелловін (фоторепортаж)

Новини
Олег Дубина31 жовтня 2012 о 13:481717 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві педагоги святкують Хелловін (фоторепортаж)
Фото - Олег ДубинаВ педагогічному університеті  сьогодні відкрилася виставка, присвячена святу всіх святих - Хелловіну.


На великій перерві в третьому корпусі ПНПУ було багатолюдно. Справа в тому, що студенти виявили бажання своєрідно відзначити  старовинне кельтське свято, яке святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. На першому поверсі виставлені справжні витвори мистецтва, за якими ховається  фантазія та праця молодих людей.

Працівники, викладачі та студенти вузу на перерві подовгу розглядали фігури, основу яких складав головний атрибут свята - гарбуз.



- Є певна категорія викладачів, які взагалі нічого не знають про свято, - ділиться враженнями студент університету Михайло Запорожан. - Інші, які негативної думки про Хелловін, вважають його страшним та потойбічним. Але більшість все таки позитивної думки. А ось студенти взагалі в певному шоці від побаченого. Є особливі роботи, біля яких зупиняються по довше. А інші навпаки - не дуже подобаються. Однак загалом у людей складається позитивне враження. На мою думку, в подібних виставках немає нічого поганого. Навпаки. Це дуже цікаво.

- Ідея заходу належить не нам, а студентській раді, - говорить студентка Богдана Скляр. - Практично всі університетські групи прийняли участь в заході. Цьогорічна виставка вже друга за ліком. Перша пройшла в минулому році.

Виставка триватиме два дні. Бажаючі можуть подивитися на атрибути Хеловіну безкоштовно.

До теми: Интересные факты о Хэлоуине и тыкве

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter