У Полтаві вітали соцпрацівників, але премії не дали (фото)

Новини
Надія Труш2 листопада 2012 о 16:06957 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вітали соцпрацівників, але премії не дали (фото)
У Полтаві відбулися урочистості з нагоди дня працівника соціальних служб.


Працівників соціальної служби привітали квітами та концертом. Працівників соціальної служби привітали квітами та концертом.

З нагоди професійного свята у міському Будинку культури зібралося більше 100 соцпрацівників. Хоча у залі було трохи прохолодно, дехто навіть слухав святковий концерт у верхньому одязі.

Працівників соціальних служб, професійне свято яких відзначають щорічно у першу неділю листопада, - вітали квітами, подяками та грамотами міського голови і нагрудними знаками. А от грошової допомоги соцпрацівники не отримали. Протягом останніх кількох місяців у Полтаві на свята вручали й матеріальні винагороди. Спортсменам з нагоди професійного дня вручали грошові премії та  сертифікати на отримання техніки.  Освітянам на День вчителя також  дарували сертифікати на отримання побутової техніки і квартири. Гроші, квартири та побутову техніку дарували з нагоди професійного свята й медикам.



До теми - У Полтаві розповіли, чим займаються соцпрацівники, яких полтавці боялися

Для полтавських працівників соціальних служб сьогодні, 2 листопада, зі сцени лунали слова вдячності за їх роботу від представників міської влади. Гарний настрій концертною програмою створювали полтавські школярі – співали, танцювали та дивували цирковими номерами. Присутнім концерт сподобався, із захопленням спостерігали виступи. Дехто навіть фотографував виступаючих. Чи не найбільший ажіотаж викликав виступ молодої полтавської циркачки. Присутнім також сподобався виступ полтавки, яка виконувала відомий хіт співачки Йолки "Прованс". До речі, ще одна полтавка стала відомою саме через те, що співала цю пісню на кастингу популярного українського шоу "Х-Фактор".

Також читайте:

У Полтаві виступила Нілу, цьогорічна переможниця "Нової хвилі" (фото)

Учасниця "Голосу країни" Наталія Пічкур співала у Полтаві (фото)