З 1 січня залізничні квитки знову стануть іменними

Новини
Валентина Зайченко2 листопада 2012 о 16:481166 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З 1 січня залізничні квитки знову стануть іменними
Фото з s1.tchkcdn.comУкрзалізниця повернеться до практики іменних квитків з метою запобігання спекуляціям.
Про це 2 листопада повідомив журналістам Віце-прем'єр-міністр України - Міністр інфраструктури Борис Колесніков, пише myvin.com.ua

«З 1 січня ми вводимо продаж іменних квитків, тому що скарг на спекулянтів все більше і більше», - сказав Борис Колесніков.

За його словами, Укрзалізниця та Мінінфраструктури отримують тисячі листів від пасажирів, які звертаються з проханням впровадити іменні квитки. Крім того, як повідомив Борис Колесніков, з'ясувалося про спекуляції з боку самих працівників залізниць: касирів та провідників. «Ми перевірили один поїзд - і зі 120 пасажирів 90 були без квитків. Залізниця працює для пасажирів, тому жодної спекуляції бути не може. Це головне», - наголосив Віце-прем'єр-міністр.

Борис Колесніков повідомив, що придбати квиток на поїзд можна буде за наявності документа, який посвідчує особу (внутрішній або закордонний паспорт, посвідчення водія, військовий квиток, студентський квиток тощо).

До теми: Полтавський експрес змінить графік їзди

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter