Сьогодні увечері полтавці звикатимуть до нових дружин у телепроекті «Міняю жінку»

Дозвілля
Ніна Король13 листопада 2012 о 16:001544 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сьогодні увечері полтавці звикатимуть до нових дружин у телепроекті «Міняю жінку»
Родина з Кременчука  сьогодні на екранах телевізорів розкаже, як воно обмінятись на тиждень жінками з іншою родиною.


Фото надане прес-службою телеканалу  1+1Фото надане прес-службою телеканалу 1+1

Це буде в телешоу «Міняю жінку».  Суть шоу – родини на тиждень міняються дружинами, підлаштовуються під чиїсь правила чи диктують власні, живуть за бюджетом тієї сім’ї, у яку вони потрапили, виховують дітей у чужій родині. Не обходиться і без гострих кутів у взаєминах «нової родини».

До теми - Репер з Полтави Артем Лоїк переміг у кулінарній битві Павла Зіброва (відео)

У Кременчуці на Полтавщині у робітничому гуртожитку живе молода родина: мама Яна, тато Олександр та їхня донечка Уляна. Познайомилася пара у гуртожитку, розповіли у прес-службі каналу «1+1»

– Спочатку ми одне одного терпіти не могли. Вона надто зухвала, постійно намагалася мене чимось дістати. Але ж я мисливець, мені захотілося її перемогти. Ініціатором нашого одруження був я, тому що я зрозумів, що можу її втратити – згадує Олександр, глава сімейства.

Усі питання в родині кременчужан вирішує жінка, а Сашко за допомогою проекту «Міняю жінку» хоче довести коханій, що він найкращий чоловік у світі.

Обмінялись жінками родина з Кременчука та родина з Херсонської області.

У селищі Нова Маячка на Херсонщині живе інша родина: мама Олена, тато Володимир та синочок Іванко. Не зважаючи на велику різницю у віці, родина щаслива у шлюбі.

Та, як виявилось, прозуміння знайти цим родинам буде дуже складно. Чоловіки з обох сімей були зовсім не готові до нових дружин та порядків, які заведуть жінки.

Тож чи вдасться Олександру подружитися з новою дружиною Оленою, глядачі дізнаються сьогодні о 20:15 на каналі «1+1».

Нагадаємо, видавець «Кола» і «Жовтої газети» Віктор Чубенко також обмінювався дружиною у проекті «Міняю жінку».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter