На лікування 4-річного полтавця найбільше пожертвував Техуніверситет

Новини
14 листопада 2012 о 14:29848 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На лікування 4-річного полтавця найбільше пожертвував Техуніверситет
10,5 тисяч гривень пожертвували студенти Полтавського національного технічного університету ім. Ю.Кондратюка на лікування 4-річного Дениса Зварича.


Це найбільший додатковий благодійний внесок на традиційному благодійному балі «Допомогти так легко», який цього року вібувся в місті вже вшосте. Тож саме цей навчальний заклад переміг у номінації «Благодійник 2012 року».

Додаткові пожертви полтавці збирали упродовж тижня напередодні балу. Цього року, як і минулого, за ініціативою Студентської ради у полтавських вишах встановили скриньки. Оскільки не всі бажаючі студенти, як розповіла начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Олена Ромас, змогли потрапити на бал. Зала міського будинку культури вмістила лише 400 гостей.

Загалом, за попередніми оцінками, організатори заходу планують зібрати до 30 тисяч гривень. Раніше остаточну суму пожертвувань обіцяли порахувати вже сьогодні, проте підрахунок перенесли на завтра.

Читайте також: Полтавців на благодійному балу вчили класичних танців, У Полтаві проведуть благодійний студентський бал, Студенти влаштують бал, щоб зібрати гроші на лікування 4-річного полтавця

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter