Маленького полтавця, котрий підкорював «Голос. Діти», cудді назвали міні-Шуриком

Новини
Ніна Король18 листопада 2012 о 22:101642 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Маленького полтавця, котрий підкорював «Голос. Діти», cудді назвали міні-Шуриком
10-річний сирота Льоша Ткаченко з Полтави заспівав у «Голос.Діти» на «1+1».

Льоша Ткаченко. Фото надане каналом «1+1»

Талановитий школяр підкорював cуддів  проекту піснею італійською. Та, на жаль, до Льоші під час сліпого  прослуховування так ніхто й не повернувся. Олег Скрипка визнав, що він не сильний у класиці, тому й не повернувся.  А ще Скрипка сказав, що деякі нотки у Льоші були неточні. Тіна Кароль була зачарована полтавцем, відмітила, який він гарний. Світлана Лобода так само відповіла Льоші, що в класиці слабувата. Та ніхто із  тих, хто всліпу слухає претендентів на прямі ефіри «Голос. Діти», не залишився байдужим до шарму Олексія Ткаченка: попросили заспівати в іншій манері. І п’ятикласник не розгубився: «Доля щаслива всміхнулася рано мені...» – почав хлопчик. Хоча, ця дитина знає, як воно в одну мить втратити найрідніших і самому бути у тяжкому стані. 2,5 року тому родина Ткаченків потрапила у ДТП, і вижив у страшній аварії тільки Олексій, якому тоді було 8. Та, як ми знаємо, хоч учасником вокального шоу як співак полтавець не став, але його обрали наймолодшим ведучим цього проекту. До речі, а в Полтаві 10-річна школярка презентувала власну виставку. А всі судді «Голос. Діти» назвали Льошу міні-Шуриком, лише набагато красивішим. Як вокаліста його чекають наступного року. У Полтаві Льоша вчиться вокалу у студії Наталії Май. Талановита дитина опановує і танці, і співи, і музику. Виховують хлопчика бабуся і дідусь, котрі замінили йому батьків.

З бабусею. Фото Ніни КорольЗ бабусею. Фото Ніни Король Незабаром у наступних випусках вокального проекту «Голос. Діти», глядачі зможуть побачити, як юний полтавець Льоша Ткаченко буде ведучим і братиме інтерв’ю у конкурсантів. Його обрали на цю роль із 5000 тисяч, а потім із 500 дітей. До теми: полтавський репер Артем Лоік спробував сили в кулінарній битві. Не тільки діти з Полтавщини беруть участь в телешоу, дорослі також стають учасниками телепроектів, причому сімейних, де обмінюються дружинами на тиждень.