Полтавського таланта-сироту можна повернути в шоу «Голос. Діти»

Дозвілля
Ніна Король19 листопада 2012 о 16:492248 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавського таланта-сироту можна повернути в шоу «Голос. Діти»
Льоша Ткаченко з Полтави учора заспівав у проекті «Голос. Діти».

Та ніхто із суддів так і не повернувся до нього, але в полтавця є шанс.



Нагадаємо, 10-річний сирота виконав пісню італійською у класичній манері. Але ні Олег Скрипка, ні Тіна Кароль, ні Світлана Лобода не ризикнули узяти полтавця до своєї команди. Аргументували, що деякі ноти узяв фальшиво, хоч розуміють, що хвилювався під час сліпих прослуховувань. А ще побоялись, що вони не дуже сильні у класиці, тому утримались і не розвернули свої крісла до дзвінкоголосого Олексія Ткаченка.

Та коли вони троє попросили хлопчика виконати естрадну пісню, він не розгубився і заспівав «Доля щаслива всміхнулася рано мені» (хоч сам Льоша Ткаченко у 8 років залишився сиротою після страшної аварії) . Судді пошкодували, але назад уже вороття не було – Льошу неможливо було повернути в проект.

Але нині з’явилась можливість для льоші отримати приз від каналу та ще раз порадувати глядачів своїм співом наживао: на сайті каналу «1+1» під відео, де Олексій Ткаченко співає, треба поставити лайк (вподобати). Але зробити це можна лише тоді, коли відео уже демонструється, тобто під час перегляду.

Та дитина, яка набере найбільше голосів, стане ще одним учасником вокального шоу «Голос. Діти».

Голосування триває лише цього тижня, закінчиться у неділю. Цього тижня можна голосувати лише за тих, хто вибув у неділю.

– Повернути як учасника того, хто вже вибув, глядачі не зможуть (такі правила), але іще раз дитина, що набере найбільшу кількість голосів, зможе виступити у Новорічному чи Різдвяному шоу «Голос. Діти», – розповіли у прес-службі телепроекту.

Андрій Іващенко, керівник продюсерського центру «Musik star» просить підтримати Льошу Ткаченка. Збираються голосувати за п’ятикласника і в школі №31 Полтави, де вчиться хлопчик.

Проголосувати можна тут: golosdity.tv

До теми: між тим полтавця Артема Риженка вигнали з іншого шоу, адже він розпускав руки.