Полтавська студентка Катерина Пригода прикрасила сторінки журналу Playboy

Фото
Ніна Король21 листопада 2012 о 10:079802 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська студентка Катерина Пригода прикрасила сторінки журналу Playboy
20-річна Катерина Пригода з педагогічного університету стала дівчиною грудня Playboy.

Третьокурсниця  з Полтави взяла участь у конкурсі «СтудМіс Україна 2012», де виборола титул «Міс Креативність». Перед цим Катерина перемогла у відборі серед студенток Полтавщини. Студентську міс вибирали серед 25 найкрасивіших і найкмітливіших дівчат з усіх регіонів України.

Минулого року Катя брала участь у конкурсі краси  «Королева Полтавщини». Отримала звання третьої віце-міс. – Цього року я представляла Полтавщину на Всеукраїнському конкурсі Студентська Міс України, звідки і привезла титул «Міс Креативність». Конкурси краси дали мені можливість повірити в себе, поспілкуватися з новими людьми, – каже Катерина. Займається дівчина в модельному агентстві Queen уже рік. Звісно, суміщати кар’єру моделі і навчання в педагогічному непросто, через конкурси дівчина пропускає заняття. Іноді соромно дивитись викладачам в очі, але старається суміщати моделінг та навчання. В університеті знають про участь Катерини Пригоди у конкурсі краси СтудМіс, її підтримували у рідному виші. Фото зі сторінки Катерини в соцмережі. Оскільки дівчина здобуває освіту вчителя образотворчого мистецтва, то її хобі –  аніме (японська анімація) і манга (японські комікси). У цих напрямках і малює як для себе, так і на замовлення. Страх перед камерою ще є У моделі Катерини Пригоди трапляється, що кілька зйомок відбувається  на день, а буває – затишшя на кілька тижнів. Перед камерою ще буває страх, але вона з цим бореться. Секрет стрункості Каті – не їсти після 18 та бігати уранці. Модель повинна мати гарне волосся. Спеціальних якихось секретів по догляду за волоссям дівчина не має – маски, ополіскувачі  – як і кожна дівчина, має це в арсеналі. До заздрості ставиться спокійно – Хтось заздрить мені, комусь  – я, і це нормально, – каже красуня. У повсякденні Катерина вдягається просто, але усе залежить від того, куди іде. Любить експерименти з макіяжем, адже вона художник. Серед головних страхів моделі – набрати вагу. Через це часто нервується. Іноді буває, що порушує режим харчування і може з’їсти бутерброд із ковбасою після 18-ої. Серед тих, на кого рівняється у кар’єрі – Наталія Водянова та Даша Астаф’єва. Серце полтавської красуні не вільне. У Полтаві вважає кращим фотографом Михайла Кайля. Про подробиці зйомок у журналі дівчина не поширюється, зсилаючись на заборону з боку Playboy. До теми: хто у Полтаві найкрасивіший серед дівчат, визначало журі на конкурсі «Королева Полтавщини». Найгарніших серед полтавок вибирали й на іншому конкурсі краси, корону та шубу здобула 19-річна.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter