Полтавські школярі визначили, який спосіб життя є шкідливим (фото)

Фото
Валентина Зайченко22 листопада 2012 о 17:372091 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські школярі визначили, який спосіб життя є шкідливим (фото)
У полтавській гімназії №17 пройшов виховний захід «День здоров’я», де учні 4-тих класів у ігровій формі визначали негативні та позитивні звички.


Разом із волонтерами Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка діти склеювали колажі із смішних малюнків та визначали, який же потрібно вести спосіб життя, щоб почувати себе здоровим. До шкідливих звичок вони віднесли комп’ютерні ігри, нездорове харчування, пасивний відпочинок, алкоголь та тютюнопаління. Для себе ж обрали заняття спортом, фрукти та овочі, прогулянки на природі.

По завершенню пізнавальної частини  організатори провели спортивні змагання «Веселі старти» та роздали фрукти.

Захід організувала команда «Healthy way», яка є учасником проекту «Школа успішного працівника» при Обласному молодіжному центру праці.



- В рамках школи у нас було завдання, провести захід на тему здорового способу життя. Ми вирішили, що для 4-тих класів це буде дуже актуально. Вони стоять на порозі старшої школи та тільки починають знайомитися із дорослим життям. Ми хочемо їх правильно зорієнтувати, - пояснив один із організаторів, Дмитро Марченко.

Наталія Охріменко, заступник директора з навчально-виховної роботи на початковій школі, розповіла, що заходи подібного типу в школі проводять дуже часто:

– «День здоров’я», організований учасниками команди «Healthy way» та волонтерами, гідно продовжив програму «Школа сприяння здоров’ю», яка зараз діє у гімназії. Збереження здоров’я дітей завжди було найголовнішим пріоритетом для нас. Захід дуже розвеселив учнів, а позитивні емоції – це вже перший крок до їх гарного самопочуття.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter