Полтавка потрапила в номінацію на виліт у шоу «Зважені та щасливі»

Дозвілля
Ніна Король23 листопада 2012 о 15:451832 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка потрапила в номінацію на виліт у шоу «Зважені та щасливі»
Альона Лаптєва з Полтави попри схуднення на 1 кілограм за тиждень опинилась під загрозою вильоту.

Альона ЛаптєваАльона Лаптєва У ситуацію, коли голосують за її виліт із проекту, Альона потрапила уперше. 13 тижнів телепроекту вона трималась упевнено. Ні з ким не сварилась, але і в коаліції не вступала. Та полтавка мало скидає, бо уже важить 83 кілограми, вона повільно худне, тож і опинилась із Крістіною в номінації. Нагадаємо, у шоу скидали вагу троє жителів області. Найсильнішого з полтавців вижили із проекту, бо він потенційний претендент на чверть мільйона гривень. Альоні важко вдається худнути, бо її вага уже не така, на початку проекту вона важила більше 100 кіло. Але те, що Крістіну не любили, не могла дівчина  усі 13 тижнів знайти підтримки і була  відлюдькуватою, – це продовжило Альоні життя на проекті ще на тиждень. За вибуття Кірстіни проголосувала більшість учасників. Тож вона й поїхала додому на 13 тижні.

Крістна на початку шоу та в постшоу. 22-річна дівчина продовжила худнути удома . Фото big.stb.uaКрістна на початку шоу та в постшоу. 22-річна дівчина продовжила худнути удома . Фото big.stb.ua Очевидно, що в одному за наступних випусків проекту Альона поїде додому, адже вона теж може претендувати на 250 тисяч гривень. Але головне, заради чого жінка прийшла на шоу – схуднути, щоб стати мамою, уже здійснюється. Адже в жіночій консультації  їй тепер не скажуть: щоб народити дитину, треба схуднути. Інші жителі області брали участь в проекті, міняючись дружинами, але так і не порозумілись.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter