Полтавський «Біг-Бен» нарешті відремонтують (фото)

Новини
23 листопада 2012 о 11:451705 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський «Біг-Бен» нарешті відремонтують (фото)
У Полтаві запланували реконструкцію годинникової вежі за адресою вулиця Фрунзе, 37/40.
Тендер на виконання будівельних робіт має відбутися 29 листопада 2012 року. Нагадаємо, годинник, який є одним із символів міста, з побитим склом не працює близько року. Сама ж вежа знаходиться у аварійному стані, з неї постійно обсипається цегла.

Близько року стрілки годинника, відомого у Полтаві під назвою "Біг-Бен" не рухаються. Фото Марини КлименкоБлизько року стрілки годинника, відомого у Полтаві під назвою "Біг-Бен" не рухаються. Фото Марини Клименко Каланчу за адресою вулиця Фрунзе, 37/40 ремонтуватимуть впродовж року разом з будівлею пожежного депо, якому вона належить. Більше інформації про замовника робіт, їх фінансування та саму реконструкцію стане відомо після проведення процедури тендерних закупівель.

Каланчу ремонтуватимуть разом з пожежним депо, до якого вона належить. Фото Марини КлименкоКаланчу ремонтуватимуть разом з пожежним депо, до якого вона належить. Фото Марини Клименко До речі, раніше міська влада обіцяла відремонтувати полтавський «Біг-Бен» вже до кінця 2012 року та зробити його музичним.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter