У Полтаві вчителі і діти виступили разом на конкурсі "Творчий дует" (фото)

Дозвілля
Ольга Матвієнко24 листопада 2012 о 08:282034 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вчителі і діти виступили разом на конкурсі "Творчий дует" (фото)
Уже вдруге в Полтаві проходить фестиваль-конкурс «Творчий дует». На сцені Палацу дитячої та юнацької творчості разом виступали учителі та учні 36 шкіл міста.  
Один за одним творчі колективи навчальних закладів показували на сцені танцювальні та пісенні номери. діапазон виступів коливався від найконсервативніших до нестандартних, коли вчителі разом з учнями читали реп. Вихованці та вчителі Полтавського ліцею № 1 разом танцювали брейк і стрибали через велетенську скакалку. Один за одним два шкільні колективи в`їхали на сцену циганським табором.



Переможців визначали у чотирьох категоріях: «Вокальне мистецтво» - творчий колектив загальноосвітньої школи №18, «Вокально-інструментальні композиції» - творчий колектив ЗШ №11, «Хореографічне мистецтво» - творчі колективи навчальних закладів ЗШ №34 та гімназії №30, «Вокально-хореографічні композиції» - творчі колективи гімназії № 21, ЗШ №7, НВК №16.

До теми: Діти з 15 областей України співали сьогодні у Полтаві (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter