Новий рік у Полтаві: відома цьогорічна ціна на ялинки

Новий рік-2013
29 листопада 2012 о 17:431599 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Новий рік у Полтаві: відома цьогорічна ціна на ялинки
Цього року ціна на ялинки коливатимуться від 27 до 81 гривень, в залежності від розміру.
Новорічні деревця продаватимуть, як і минулого року, з чіпами. А от ялинки у горщику продавати в обласному центрі уже навряд чи будуть.

Фото kolo.poltava.uaФото kolo.poltava.ua

- Ціна на 1-метрову ялинку коливатиметься від 27 до 30 гривень, - розповіла Лілія Гнетенко, прес-секретар Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства. Деревце висотою 1-2 метра – 33-39 гривень, 2-3 метра – 66-81 гривня. Вищі ялинки уже навряд чи хто придбає. І цього року, як і минулого, їх продаватимуть з чіпами.

Про минулорічні ціни на ялинки читайте тут

Традиційно, зі слів прес-секретаря, у Полтаві новорічні деревця починають продавати з середини грудня. Точки продажу Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства знаходяться біля ТРК «Лтава» та «Книжкового ринку», що неподалік Центрального ринку.

До теми - Полтавці на Новий рік та Різдво відпочиватимуть шість днів

Ялинки у горщиках  у Полтаві не популярні:

- Кілька років назад ми продавали ялинки у горщиках, але цього року не будемо, - говорять в Полтавському обласному УЛМГ. – Адже більшості полтавцям, по-перше, потім ніде висадити ці деревця. По-друге, постоявши в оселях полтавців, такі ялинки потім часто не приживаються, коли їх висаджують. І великою популярністю такі ялинки  не користувались, вдавалось продати десь 10-20.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter