У Полтаві пікетують апеляційний суд на захист директора "Миргородської"

Новини
Валентина Зайченко3 грудня 2012 о 15:021148 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пікетують апеляційний суд на захист директора "Миргородської"
Фотофакт. 3 грудня миргородці приїхали підтримати директора Миргородського заводу мінеральних вод.
Саме сьогодні у суді розглянуть апеляцію на постанову про порушення кримінальної справи проти директора заводу Валерія Сенька.

Люди приїхали захищати свого дитректора та місце роботиЛюди приїхали захищати свого дитректора та місце роботи

Працівники заводу вийшли на захист свого керівника, не завадив їм навіть проливний дощ. Вони упевнені, що їх директора переслідують, щоб здійснити рейдерський захват заводу.

Справу проти Валеря Сенька порушили за несплату податків у сумі 2,9 мільйонів гривень. Як запевняють працівники заводу, його робота зараз паралізована. Постійно проводяться обшуки як на підприємстві, так і вдома у працівників. Також тих, хто працює на заводі, викликають на допити, які проваодять у грубій формі з порушеннями закондавства, йдеться у зверненні колективу до ЗМІ.

Подібний сценарій відбувається зараз і на  Моршинському та Трускавецькому заводах, які також, як і Миргородський,  входять до складу компанії IDS GroupUkraine. Працівники цих заводів також виходять з пікетами на вулиці захищати свої робочі місця.

На Миргородському заводі мінеральних вод працює 300 осіб.

До теми: Топ-5 найдраматичніших мітингів біля Полтавської міськради

Топ-5 найдраматичніших мітингів біля облдержадміністрації у Полтаві