Полтавські туристи похвалились досягненнями за рік та розважились (фото)

Дозвілля
Ольга Матвієнко15 грудня 2012 о 23:15830 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські туристи похвалились досягненнями за рік та розважились (фото)
15 грудня відбувся звітний вечір Полтавської обласної федерації туризму та закриття сезону 2012 року.


До складу Федерації входять різноманітні клуби різної направленості - водний, гірський, пішохідний, велотуризм та інші. Цьогоріч, полтавським туристам є чим пишатися:

- На мою думку, цей рік був нічим не гірший, і багато в чому визначний для полтавського туризму, за попередні, - говорить ведучий вечора Костянтин Васильєв. - Члени федерації вперше влаштували в цьому році похід для інвалідів, працювали багато із дітьми. Здійснили велопохід найвищої категорії складності східними гірськими районами Туреччини. Ярослав Добренький, який є КМС із туризму, здійснив сольний гірський похід по Чорногорії.

Звіт лунав зі сцени не сухою мовою цифр, а з показом фото та відео з походів Україною, Кавказом, Чорногорією та інших.

До теми: Закриття велосезону у Полтаві

Для присутніх, яких у залі Кооперативного університету зібралося близько 150, влаштували конкурси зі швидкісного встановлення палатки і закидання рітувального кінця мотузки. Майстерність, яку мали проявити у цьому останньому конкурсі стосувалася перш за все "водників", бо часто від такого уміння залежить їхнє життя.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter