Ліна Верес і балет «Форсайт» їдуть до Німеччини, щоб виступити на спектаклі-«солянці»

Новини
Ольга Правденко18 грудня 2012 о 13:091183 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Під час новорічно-різдвяних свят балету «Форсайт» та його засновниці і керівникові Ліні Верес, виконавиці ролі Часу у спектаклі «За 80 днів до кінця світу», буде не до відпочинку.


Артисти вирушають до Європи. Там на них чекає гастрольний тур містами Німеччини. У ексклюзивному інтерв’ю журналісту «Кола»  Ліна Верес розповіла про заплановані європейські тури та труднощі, з якими довелося зіткнутися під час роботи над поліарт-шоу «За 80 днів до кінця світу».

ДО речі, танцюрист Олександр Лещенко їде підкорювати Європу та розпочинає співочу кар’єру

–       Ліно, розкажіть детальніше про свої різдвяні гастролі в Німеччині.

–       Перед німецьким глядачем ми виступаємо вже не перший раз. На Різдво на нас чекає спектакль-«солянка», на який з’їжджаються артисти зі всього світу: циркачі, майстри балету, еквілібристи та  інші.  Наш балет – буде ланцюжком, який зв’язує між собою всіх артистів оригінального жанру. Цікаво, що виступати будемо під музику живого оркестру. На репетиції відведено лише 3 дні, тож будемо якось встигати. Виступати розпочинаємо у Франкфурті-на-Майні, а на Різдво якраз будемо в Бремені.

–       Ліно, щодо спектаклю «За 80 днів до кінця світу», плануєте показати його європейському глядачу?

–       Так, у планах є повезти спектакль в європейські країни. Спочатку, в лютому, покажемо виставу українцям, а з весни – європейцям.

–       Уже вирішили в які країни будете їхати?

–       Поки що не буду говорити, бо в нас, артистів, є повір’я – поки не будемо впевнені в чомусь на 100 % , не відкриватимемо всі карти, говоритимемо лише, що є плани.

–       Хто шив костюми для такої великої кількості артистів?

–       У трупі 40 артистів різноманітних жанрів. Костюми всі оригінальні і цікаві. Більше 100 костюмів шила Влада Назік – відомий український дизайнер. Загалом для створення шоу всі, хто в ньому задіяний приклали багато зусиль і моральних, і матеріальних.

До матеріалу : Прем’єра у Полтаві танцювального шоу «80 днів до кінця світу»: фоторепортаж

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter