Полтавські міліціонери отримали у свято нагороди та премії (фото)

Новини
20 грудня 2012 о 14:171564 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські міліціонери отримали у свято нагороди та премії (фото)
У Полтаві правоохоронці сьогодні, 20 грудня, святкують День міліції.
Крім слів привітань, грамот, подяк та квітів, винуватцям урочистостей видадуть ще й матеріальне заохочення – 500 гривень премії кожному.

Читайте також - Головний міліціонер Полтавщини Едуард Федосов розповів про себе та привітав колег

Грошову винагороду отримають увесь без винятку особовий склад полтавської міліції. Так вирішило вище керівництво МВС України в особі міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, щоб підтримати працівників силових структур усієї країни.

-  Ми зараз працюємо у нелегких умовах. Набув чинності новий КПК, тому багато у чому нам доведеться перебудовувати свою роботу. Але я вірю в кожного з Вас, хто сидить у цьому залі. Полтаву нещодавно визнали найменш криміногенним містом в Україні. Я хотів би подякувати Вам, бо на 90% - це Ваша заслуга, - звернувся до своїх підлеглих Володимир Дідик, начальник міського управління міліції.



Прийшов вітати міську міліцію з професійним святом і мер Полтави Олександр Мамай. На його думку, робота міського голови та служба правоохоронців мають багато спільного.

- Я за 2 роки звернув увагу, що працівники управління внутрішніх справ і міська рада – це споріднені слова. Коли проблем немає, все гаразд – нас ніхто не згадує. Тільки якась проблема у місті, згадують і нас, і Вас незлим тихим словом. Тому хочу Вам побажати найголовнішого, щоб у нас Полтаві завжди були мир і спокій, - розпочав свою привітальну промову Олександр Мамай.

За його словами, головний свій подарунок він передав правоохоронцям 2 дні тому – 4 сертифікати на отримання квартир у Полтаві. Процес видачі житла мер пообіцяв проконтролювати особисто.

- Я позавчора вручив Едуарду Вікторовичу Федосову 4 сертифікати на одно та двокімнатні квартири. Він мені пообіцяв, що як мінімум одну чи дві квартири він перерозподілить на вашу житлову комісію. Я Вам гарантую, що я  з нього не злізу, він мені пообіцяв і цю обіцянку він повинен виконати, - зазначив Олександр Мамай.

До теми: Сирота-тезка мера Полтави отримав від Миколая кімнату в гуртожитку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter