У полтавській аптеці колишня працівниця побилась із керівником за книгу скарг

Ситуація
30 січня 2013 о 12:341347 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавській аптеці колишня працівниця побилась із керівником за книгу скарг
Колишня працівниця аптеки хотіли виразити своє обурення в книзі скарг, оскільки їй не виплатили зарплату.


Фото з сайту uklon.com.uaФото з сайту uklon.com.ua

Завідувач аптеки вихватила в неї з рук записник, через що між жінками виникла бійка.

Подія сталась нещодавно в одній із аптек Київського району Полтави.

До теми - Полтавець надавав стусанів продавцеві за ціну на каву

–Я влаштувалась на роботу фармацевтом до аптеки у листопаді минулого року, - розповіла правоохоронцям 21-річна полтавка. – Попри те, що мені обіцяли заробітну плату в 2100 гривень, у грудні я отримала менше півтори тисячі. Попрацювавши ще один місяць, у січні цього року, через низьку заробітну плату та дуже погані умови праці, вирішила звільнитись.

Написавши заяву на звільнення, працівниця звернулась до завідуючої з проханням віддати їй банківську картку, яку нещодавно передали їй із центрального офісу і на якій були її зароблені гроші. Однак, за словами дівчини, керівниця їй відмовила, порадивши звертатись до генерального директора.

Полтавка так і зробила. Гендиректор, що в Києві, сказала дівчині наступного дня йти до аптеки, в якій вона працювала. Мовляв, вона все вирішить.

Але наступного дня своєї банківської картки колишня працівниця не отримала.

Дівчина, не витримавши, взяла книгу скарг та пропозицій, щоб написати там усе, що думає. Побачивши це завідувач підкралась до неї ззаду та вихопила записник. У результаті 21-річна експрацівниця та 36-річна керівник аптеки  побились. Розбороняв їх охоронець

Читайте також - Полтавець у спідньому біг по магазину та створював дивні звуки

– Про інцидент нам повідомила сама завідувач, - розповів Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. – Аби дізнатись хто перший почав битись, ми направили запит на отримання відео з камери спостереження.

На даний момент у правоохоронців є висновок судово-медичної експертизи отримання легких  травм керівником аптеки у результаті бійки. Щодо колишньої  працівниця, то вона нині проходить лікування від отриманих ушкоджень. Дівчина взяла направлення для проходження судово-медичної експертизи.

– Коли стануть відомі результати даної експертизи, вирішуватисемо питання щодо відповідальності й завідуючої аптеки, - зазначили у міліції

Крім цього, правоохоронці повинні направити звернення до органів державної влади з проханням провести відповідні перевірки фінансово-господарської діяльності даної аптеки та дотримання її керівництвом трудового законодавства України.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter