Поки полтавців не було вдома, їх квартиру від вогню рятували сусіди

Новини
Надія Труш1 лютого 2013 о 09:371214 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поки полтавців не було вдома, їх квартиру від вогню рятували сусіди
У Полтаві через коротке замикання електроподовжувача сталася пожежа у квартирі багатоповерхівки.


фото з сайту сайту kievditb.gov.uaфото з сайту сайту kievditb.gov.ua

Вогонь виник у квартирі одного з житлових будинків по вулиці Половка. Подробиці розповіли у прес-службі ТУ МНС в Полтавській області.

- Рятувальників викликали сусіди, які відчули запах диму у квартирі поряд, - розповів Віталій Шкаревський, начальник відділу роботи зі ЗМІ та громадськістю ТУ МНС у Полтавській області. – Це сталося учора, 31 січня, приблизно о 12 годині. Господарів квартири на 5 поверсі 9-поверхівки на момент, коли виникла пожежа, вдома не було. Вони повернулися, коли еменесники уже приїхали і гасили вогонь. Добре, що сусіди вчасно помітили, у квартирі уже було сильне задимлення.  Орієнтовна причина пожежі це коротке замикання електроподовжувача, але спеціалісти наразі виясняють чому виник вогонь.

До теми: у Полтаві вигоріла квартира: господарі лишилися документів та речей.

Вогонь пошкодив деякі речі, що були у квартирі. Однак пожежу вчасно ліквідували, великих збитків не нанесено, за словами Віталія Шкаревського.

До речі, у місті траплялися випадки, коли сусіди ледь не спалили квартиру полтавці, поки її не було вдома.  А деякі сусіди - рятують чужі квартири від вогню.

Також читайте:

Полтавець хотів погрітися та ледь не спалив будинок

У Полтаві із вогню врятували кота, а з будинку евакуювали 18 осіб (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter