Одну з полтавських шкіл розформують

Новини
5 лютого 2013 о 17:182659 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Одну з полтавських шкіл розформують
Полтавське навчально-виховне об’єднання №14 реорганізують.


Фото kolo.poltava.uaФото kolo.poltava.ua

Тепер дошкільний навчальний заклад, який входить у його структуру,  функціонуватиме окремо від гімназії. А назвуть  дитсадок-ясла  «Ягідка».

Читайте також - 6 «дитячих» проблем у дитсадку. Поради полтавцям, як владнати

Про необхідність в такій реорганізації на сесії Полтавської міської ради розповіла Світлана Порохня, заступник міського голови.

– У зв’язку з віддаленим розташуванням дошкільного підрозділу від школи, адміністративно-господарська  функція послаблена, - говорить Світлана Казимирівна.

Зокрема, з її слів, дошкільнята не отримують потрібної калорійності, яка необхідна для їхнього повноцінного харчування. З метою покращення харчування цих дітей і виникла необхідність реорганізації НВО №14: створення окремого дошкільного закладу типу ясла-садок з централізованим завезенням продуктів харчування.

Читайте також - Дитячу обласну лікарню у Полтаві реорганізують, але не закриють

Довідка «Кола»: Полтавський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №5 «Ягідка» Полтавської міської ради буде розміщено за адресою вулиця  Паризької Комуни, 29а загальною проектною потужністю 74 місця, із збереженням існуючого штатного розпису.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter