Під Полтавою «Міцубісі Ланцер» в’їхав у «Москвич»: одна людина загинула, троє травмовані(+карта)

Ситуація
6 лютого 2013 о 18:101183 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото obozrevatel.comНа 319 кілометрі траси Київ – Харків зіткнулися два легковика.
ДТП сталася сьогодні, 6 лютого, близько 7 години ранку. Аварія не минулася без жертв: один пасажир авто загинув, троє опинилися у лікарні.

Читайте також – Автобус «Пирятин-Полтава» на київській трасі зіткнувся з вантажівкою: постраждали 9 пасажирів (фото)

Автомобіль «Міцубісі Ланцер», який прямував до Полтави, не розминувся з «Москвичем» в районі села Циганське Полтавського району. Причини ДТП повідомили у прес-службі обласної міліції.

- Водій автомобіля «Міцубісі Ланцер», 68-річний мешканець Полтави, не впорався із керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Москвич» під керуванням 39-річного полтавця, - повідомляє відділ зв’язків з громадськістю МВС області.

Від отриманих під час зіткнення травм 42-річний пасажир «Міцубісі», мешканець селища Решетилівка, загинув на місці аварії. Ще двоє пасажирів цього легковика – 20-річна полтавка і 28-річний житель Решетилівки, та 44-річна полтавка, пасажирка «Москвича», з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості опинилися у 1-ій та 2-ій лікарні обласного центру. Автомобілі обох власників також зазнали механічних пошкоджень.

Правоохоронці з’ясовують обставини смертельного ДТП та відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель потерпілого. Водія-винуватця аварії можуть позбавити волі на термін від 3 до 8 років без права керувати транспортом до 2 років.


Просмотреть ДТП 6.02.2013 на карте большего размера

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter