Полтавець через кохання розбив головою вітрину магазину

Ситуація
Надія Труш13 лютого 2013 о 12:001338 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець через кохання розбив головою вітрину магазину
Полтавка, запевняючи ревнивого коханого у щирості своїх почуттів, запропонувала  йому розбити головою вітрину магазину.


фото з сайту mukachevo.net фото з сайту mukachevo.net

Випадок стався днями у Київському районі міста. 28-річний хлопець виясняв стосунки з дівчиною, згодом сварка переросла у крики та лайку.

Полтавка намагалася заспокоїти коханого, як потім пояснювала міліціонерам, яких викликали перехожі. Однак нетверезого хлопця слова не переконували.

До теми: щоб помиритися з коханою, полтавець вкрав для неї весільну сукню за  6 тисяч гривень.

Тоді дівчина жартома запропонувала коханому вдарити головою вітрину магазину, що був  неподалік.

- Я просила повірити мені, але хлопець стояв на своєму, не хотів вірити моїм словам, - скаржилася дівчина міліціонерам, які прибули на виклик . – Я сказала йому: не знаю, як ще пояснити, просто не знаю, що з тобою робити. Як не віриш, то вдарся головою об скло. Навіть не думала, що він сприйме все так буквально! Не очікувала, що він і справді так вчинить!

Розбивши головою вітрину магазину, правопорушник не отримав жодної подряпини. Хоча сила удару була великою, бо розбив 5-ти міліметрове скло.

До теми: полтавець у спідньому біг по магазину і створював дивні звуки.

У скоєному полтавець зізнався відразу, не чинив опору при затриманні. Суму завданого збитку нині виясняють.

Тепер, через кохання і ревнощі, чоловіку доведеться відповідати. Наразі щодо полтавця, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає штраф у розмірі від 8500 до 17000 гривень або арешт строком на 6 місяців, або обмеження волі строком до 5-ти років.

Також читайте:

Полтавець, якого покинули друзі, розбив сіті-лайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter