Полтавця Артема Лоіка продюсуватиме Григорій Лепс

Дозвілля
Ніна Король21 лютого 2013 о 20:042633 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавця Артема Лоіка продюсуватиме Григорій Лепс
Талановитого репера Артема Лоіка узявся продюсувати відомий російський співак Григорій Лепс. 


Відео з виступами Лоіка вразило Григорія Лепса. Фото зі сторінки в соцмережіВідео з виступами Лоіка вразило Григорія Лепса. Фото зі сторінки в соцмережі

Про це повідмляє в соціальній мережі офіційна група  полтавського репера . Нагадаємо Артем Лоік прославився завдяки участі в телешоу «Україна має талант» (відео)  й «Х-фактор» та здобув славу як український Емінем.

– Як відомо, Григорій Лепс недавно зайнявся розкручуванням молодих виконавців і активно шукає по-справжньому талановитих артистів. Переглядаючи ролики в інтернеті, Григорій побачив юного репера з України Артема Лоїка. Через пару днів Лепс уже зв’язався з Артемом і запропонував йому співпрацю і переїзд до Москви. Юнак з радістю прийняв пропозицію, – ідеться в офіційній групі Артема Лоіка.

Коли Григорій Лепс зацікавився здібним юнаком, то виявилося, що Лоїк ще «ніким не зайнятий», і російський музикант звернувся до нього з пропозицією про співпрацю. Молодий українець зізнався, що й повірити не міг у такий подарунок долі і з радістю погодився стати протеже іменитого виконавця.

– Артем вразив мене своєю щирістю. Він так здорово і талановито читає реп. Часто у молодих хлопців немає можливості розкритися, зайняти своє місце на музичному Олімпі, їм нікому допомогти. У нього дуже щирі, сині очі, він відкритий хлопець з простої української родини, - поділився своїми враженнями Григорій Лепс. Про це пише сайт novostimira.com.ua

ЗМІ пишуть, що Лепс підписав контракт з Артемом, зняв квартиру для полтавця та планує записати з ним у дуеті пісню.





















Продюсер і підопічний. Фото з соціальної мережі Продюсер і підопічний. Фото з соціальної мережі















Друзі та прихильники вітають Артема у соціальній мережі з такою подією. Прихильники з Росії пишуть, що чекають концертів полтавця і в їхній країні.

До речі, Артем Лоік пробував себе в ролі ведучого шоу.

Подробиць співпраці та коли саме це станеться, наразі з’ясувати в самого Артема не вдалось – телефон Артема не відповідає. Обіцяємо тримати читачів в курсі, як тільки з’явиться нова інформація.

До теми: Артем Лоік відомий своєю благодійністю, не раз виступав заради порятунку тяжко хворих.

На сайті «Колорама» дивіться відео з одного з виступів Лоіка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter