Мамі зниклого полтавця Кості Магденка написали з сторінки сина в соцмережі, що він живий

Ситуація
26 лютого 2013 о 12:072650 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамі зниклого полтавця Кості Магденка написали з сторінки сина в соцмережі, що він живий
У відкритій групі Костянтина Магденка, що майже рік тому зник у Кримських горах, почали обговорювати новину – Костя нібито створив сторінку в «Однокласниках» і пише звідти.
Він повідомив маму та однокласників, що живий, але його насильно тримають у Москві.

З цього приводу журналісти «Коло» вирішили зателефонувати мамі хлопця. –  Повідомлення надійшло мені 23 лютого о 21-й, - розповіла Людмила Магденко. –  Він написав: «Мамо, я живий, я буду жити!» А далі пояснив, що його утримують насильно в Москві. Узагалі в мого сина була своя сторінка лише «В контакті», в «Однокласниках» він завжди писав тільки з моєї сторінки. А це він написав мені зі сторінки в «Однокласниках», зареєстрованої на його ім’я, де є і його фотографії, які раніше були в інших соцмережах. По тексту повідомлення, які направлялись, я можу підозрювати, що це він. Адже виклад схожий на письмо глухонімої людини: неправильно розставлені слова в реченні, неправильне узгодження. Останню новину про Костю Магденка на "Коло" читайте тут Зі слів Людмили Магденко, родичі Кості у зв’язку з такою ситуацією, поновлюють пошуки і перевірять факт  можливого перебування Кості у Москві. Журналісти  «Кола»,  у свою чергу, слідкуватимуть за перебігом подій та повідомлятимуть всі новини на нашому сайті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter