У Полтаві пам'ятник Скорботної матері знову під загрозою (фото)

Фото
Надія Труш26 лютого 2013 о 13:211718 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пам'ятник Скорботної матері знову під загрозою (фото)
У Полтаві нещодавно знову пошкодили пам'ятник Скорботної матері. Така тенденція – кожного року.


Так виглядав монумент з написом кілька років тому. фото  rada-poltava.gov.uaТак виглядав монумент з написом кілька років тому. фото rada-poltava.gov.ua

У 2011 році його розписали фарбою, такі дії фіксували й раніше.


- Невідомих, які залишили напис на пам'ятнику позаминулого року, й досі не знайшли, - зауважив Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. – Монумент не підпадає у поле зору відеокамер, це і є однією із причин, чому складно знайти винних. Там досі немає камер відеоспостереження. Тому залишається лише сподіватися на повагу полтавців, на розуміння переконань інших. Цього року сигналів про написи ще не надходило.

Однак полтавці, які живуть неподалік Пушкарівського парку, де знаходиться пам'ятник Скорботної матері, повідомили, що після Нового року цьогоріч його знову розмалювали. Нині напис на монументі затерли. Крім того, з часом чи через негоду стерлися деякі літери. Щоб прочитати напис, слід уважно придивлятися.



Довідково: У роки Другої світової війни на місці пам'ятника Скорботної матері фашисти розстріляли, за різними даними, від 23 до 30 тисяч полтавців.

Також читайте:

Я-Репортер. У Полтаві з пам’ятника «Шведам від шведів» спиляли ланцюг (фото)

У Полтаві джип проїхався по пам'ятнику Раїсі Кириченко (фото)

У Полтаві планують встановити пам'ятник жертвам голодоморів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter