Полтавські волейболісти стали переможцями Спартакіади школярів області

Спорт
Олег Дубина1 березня 2013 о 16:20841 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Переможці (фото Олега Дубини)З 26 лютого по 1 березня у спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи №2 відбувся фінал Спартакіади школярів області з волейболу серед юнаків 1996-1997 р.н.


Повний фотоогляд ви можете переглянути за цим посиланням.

Змагання зібрали в одному залі дев’ять найсильніших юнацьких команд з усієї області. Головними претендентами на перемогу небезпідставно вважалася місцева команда, яку тренує відомий волейбольний тренер Анатолій Офат. В підсумку полтавці прогнозовано здобули перемогу, впевнено здолавши на своєму шляху суперників. Друге місце вибороли спортсмени з Нових Санжар, а третіми фінішували волейболісти з Полтавського району.

Що ж стосується інших команд, які приймали участь у фіналі Спартакіади, то вони завершили змагання на таких місцях: 4 місце - Гадяч, 5 – Семенівка, 6 – Кобеляки, 7 - Лубни, 8 – Миргород, 9 – Чутово.

- Якщо брати до уваги відбір, то загалом у змаганнях взяли участь 23 команди, які були розподілені по зонах, - розповідає тренер переможців Анатолій Офат. - Найсильніші приїхали до нас на фінал. Добре, що волейбол розвивається в області.  Перемогли, тому що у нас спеціалізована волейбольна  школа.  Ми маємо волейбольних тренерів, а в сільських школах дітей вчать звичні вчителі з фізкультури. Але навіть не це головне. Наша команда повинна перемагати, були зразком для області. Окрім цього ми непогано виступаємо і на всеукраїнських змаганнях.

Читайте ще:

Один з кращих в світі волейболіст починав свій шлях із Полтави. Історія

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter