Олександр Мамай розповів полтавцям про свою роботу за 2 роки (фоторепортаж)

Новини
7 березня 2013 о 01:001466 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай розповів полтавцям про свою роботу за 2 роки (фоторепортаж)
Мер Полтави 6 березня звітував перед полтавською громадою за свою 2-річну діяльність.
Таким чином міський очільник виконував норми Конституції України. Потрапити на цей захід, що розпочався о 18 годині у ПД «Листопад», можна було лише за запрошеннями.

Публіка в залі зібралася відповідна – депутати міської та обласної рад, представники обласної влади, керівники управлінь, комунальних підприємств, установ та організацій міста. Послухати мера прийшов навіть митрополит Филип, який нещодавно зустрічався з мером Нью-Йорка та повінчав столичного голову Олександра Попова.

Читайте також - Олександр Мамай не вирішив, чи хоче вдруге стати мером Полтави

Спочатку присутнім показали 15-хвилинний ролик про здобутки Олександра Мамая на посаді міського голови. Далі на сцену вийшов сам мер. Промова його розтягнулася на годину з лишком. Олександр Мамай читав з листка звіт про показники у комунальному господарстві, транспорті, освіті, соціальній сфері, медицині, спорті, додаючи при цьому свої коментарі. Виступ міського голови зала слухала мовчки, кілька разів поаплодувавши за подарований Станції швидкої спонсором автомобіль та вручену мером квартиру багатодітній родині.



Покінчивши з промовою, мер відповів на кілька запитань, що йому надійшли від людей. Стосувалися вони ремонту доріг, діяльності ГО «Наш Дім-Полтава», будівництва спорткомплексу в авіамістечку. Далі Олександр Мамай привітав жінок зі святом 8 березня, роздав представницям прекрасної статті почесні грамоти та відзнаки. Після несподіваного феєрверку на сцену вийшов співак Олександр Малінін продовжити вечір концертом. До речі, всім жінкам, що заходили до зали перед початком виступу мера, дарували по троянді на честь свята 8 березня.

Подробиці звіту Олександра Мамая про його 2-річне перебування на посаді мера Полтави читайте на нашому сайті у наступних публікаціях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter