У Полтаві товариш музиканта-іноземця "поставив на ноги" міліцію через гітару

Новини
13 березня 2013 о 13:01886 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві товариш музиканта-іноземця "поставив на ноги"  міліцію через гітару
У Полтаві електрогітару за 1,5 тисячі доларів шукала міліція.


Музикант й гадки не мав, що зникнення його гітари завдало стільки клопоту міліціїМузикант й гадки не мав, що зникнення його гітари завдало стільки клопоту міліції

Інструмент належить професійному музиканту, який мешкає в іншій державі та знаходиться на закордонних гастролях.

Читайте також - Полтавець не помітив, як позбувся фар від «Фольксвагену»

Зникнення сталося на вокзалі Полтава-Київська.

-  У нічний час компанія приїхала на вокзал після  концерту вже  на  підпитку, щоб  провести  музиканта на  потяг.  Чекаючи на потяг, хлопці декілька  разів виходили на вулицю  чи то  покурити,  чи то подихати свіжим повітрям, а електрогітару «Вазборн» лишили хвилин на 10  у залі очікування, - розповідає Наталія Сайкіна, помічник начальника ЛВ по зв’язках з громадськістю та ЗМІ на станції Полтава.

Коли потяг подали на посадку,  пасажири  зайняли  свої місця. А вже коли потяг рушив, друг музиканта помітив, що головного багажу  – гітари у нього не було. Він зателефонував до міліції та повідомив про зникнення музичного  інструменту. Він розповів, що з хлопцями  вони  познайомилися лише  ввечері того ж дня.  Оперативники вже за добу з’ясували, що гітару прихопили нові друзі. Вони ж розповіли, що музикант  гітару взяти їм дозволив, та друг про  це  нічого  не  знав,  тому  й  зателефонував до міліції.

Коли зв’язалися з музикантом,  він розповів що й гадки не мав, що дії  «турботливого друга» завдали стільки клопоту міліціонерам.

- Що  насправді  було  того  ранку  на  вокзалі  невідомо, головне  що  інструмент  знайдений та невдовзі повернеться до свого  законного  власника, - говорить Наталія Сайкіна.

До теми:

Житель Києва, шукаючи жертв через інтернет, пограбував двох полтавок