Полтавський тепловозоремонтний завод підняв прапор після затяжної зими

Новини
Ольга Матвієнко15 березня 2013 о 16:252339 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський тепловозоремонтний завод підняв прапор після затяжної зими
Сьогодні ВАТ "Тепловозоремонтний завод"  Полтави відзначив одразу дві знаменні дати: 142 роки із дня відкриття і початок роботи у цьому році.Прапор ПРТЗ символічно замайорів у 142-річчя заводу


На урочистості, які  відбулися безпосередньо в одному із цехів заводу, запросили не тільки працівників, керівництво, представників міської та районної влади, а й почесних ветеранів.

Нині для заводу настав новий етап - відбудови та відродження після кількох років занепаду.

- Цей сезон завод відкриває із позитивною динамікою розвитку, - розповів Антон Петько, в.о. голови правління ПТРЗ. - Зараз після важких кризових років, зовнішніх атак на підприємство, намагання вивезти обладнання, головним здобутком я вважаю те, що ми утримали виробничу базу, зберегли кадровий потенціал.



Під час урочистостей подяку за роботу отримали кращі працівники заводуПід час урочистостей подяку за роботу отримали кращі працівники заводу

За довгу історію ТРЗ  є чим пишатися, але не менш значущим був останній рік. Порівняно із 2011 роком виробництво на заводі зросло у три рази. Це дало можливість для створення 30 нових робочих місць.

Сьогоднішній день - це не тільки День народження заводу, а й день початку роботи. Адже на зимовий період керівництво заводу прийняло рішення законсервувати виробництво і накопичити ресурси, щоб повноцінно працювати без боргів попередніх років.

- На сьогоднішній день ми вже маємо підготованих замовлень на 300 мільйонів гривень. Це дасть можливість збільшити кількість працюючих на 50 чоловік, - розповів Анатолій Даценко, заступник голови правління ПТРЗ.

Протягом минулого року збільшилася не тільки кількість працюючих, а й середня заробітна плата - із 1800 гривень до 2300. За словами Антона Петька, зарплата майстра на полтавському тепловозоремонтному у середньому набагато вища, ніж у сусідніх із Полтавщиною регіонах.

Нині на територію заводу вже прибули два тепловози на ремонт, а наступного очікують на прибуття ще одного. Робота у ливарному та колісному цехах почалася ще на початку березня.

Початок нового сезону і День народження Полтавського тепловозоремонтного заводу вирішили відзначити символічним жестом - підняття прапору підприємства над годинниковою вежею.

На свято прийшли і нинішні працівники, і ветераниНа свято прийшли і нинішні працівники, і ветерани

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter