Студент-іноземець, погрожуючи ножем, побив на АЗС полтавця

Ситуація
Надія Труш20 березня 2013 о 14:01870 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Студент-іноземець, погрожуючи ножем, побив на АЗС полтавця
Іноземець вночі влаштував на одній із АЗС Полтави бійку, погрожував працівнику ножем за те, що той зробив зауваження про заборону розпивати алкоголь за кермом.


фото з сайту volynpost.comфото з сайту volynpost.com

27-річний чоловік, який вночі разом з дружиною приїхав з одного із сіл області на автомобілі «Москвич» побив працівника АЗС, де заправляв авто. Нападника затримали.

До теми: у Полтаві студент-іноземець влаштував стрілянину та погрожував таксисту.

– Чоловік купив пиво і став пити його, на зауваження щодо небезпеки за кермом у нетверезому стані відреагував неадекватно, вихопив з кишені куртки ніж, накинувся на працівника автозаправної станції, погрожував побити, – повідомила прес-служба обласної міліції. – У ході бійки працівник намагався вихопити з рук нападника ніж, але той повалив його на землю.

До теми: полтавець, що пограбував кафе, погрожував убити себе, якщо його затримають (+фото).

– Зі мною була тривожна кнопка, натиснув на неї, коли вийшов на вулицю, – розповідав міліціонерам постраждалий Андрій, працівник АЗС. – Мій колега вибіг на вулицю, коли побачив бійку і намагався відтягти нападника, але це не подіяло.

Нападник приїхав у місто на чужому авто, щоб купити курку-гриль

Через кілька хвилин на місце події прибули правоохоронці, але нападник встиг втекти.

– Неподалік АЗС, на сусідній вулиці, ми помітили автомобіль, схожий за описом на транспорт, що належав нападнику, – повідомив на сайті обласної міліції Сергій Кляп, молодший інспектор УДСО при УМВС України в Полтавській області. – Під час перевірки виявилося, що 27-річний громадянин іноземної держави, студент 5-го курсу одного з вишів міста, вирушив у поїздку з чужим водійським посвідченням, аби купити курку-гриль.

До теми: студент-іноземець через сварку ударив полтавця ножем.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 8500 до 17000 гривень або арешт строком на 6 місяців, або обмеження волі строком до 5 років.

Також читайте:

Життя іноземців на Полтавщині: дослідження «Кола»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter