Полтавець Євген Богодайко став лауреатом премії «Герої спортивного року-2012»

Новини
26 березня 2013 о 10:151213 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець Євген Богодайко став лауреатом премії «Герої спортивного року-2012»
Плавець з Полтави Євген Богодайко став лауреатом загальнонаціональної премії «Герої спортивного року-2012».
2-разовий чемпіон, 2-разовий срібний призер Паралімпійських ігор в Лондоні з плавання, рекордсмен світу, Європи претендує на перемогу в номінації «Сильні духом» (паралімпійські види спорту). Остаточні результати конкурсу стануть відомі 30 березня.



Євген Богодайко на урочистій зустрічі з Президентом після повернення з Лондона. Фото з сайту www.president.gov.ua. Євген Богодайко на урочистій зустрічі з Президентом після повернення з Лондона. Фото з сайту www.president.gov.ua.

«Герої спортивного року» – це національний спортивний «Оскар», покликаний визначити та нагородити кращих спортсменів, тренерів, команди та фахівців з усіх видів спорту. Плавець з Полтави Євген Богодайко, який влітку 2012 року на Паралімпіаді в Лондоні здобув 2 золоті та 2 срібні медалі, позмагається за перемогу в номінації «Сильні духом», куди він потрапив разом з колегами по збірній з плавання – Максимом Вераксою та Наталією Прологаєвою.

Читайте також - Чемпіон Пекіна і призер Лондона полтавець Дмитро Виноградець хоче стати кандидатом наук

Трійки кращих з кращих лауреатів кожної з номінацій премії обирало компетентне журі за участі спортивних журналістів з усієї країни. 7 березня шляхом таємного голосування делегати Української Академії спорту обрали переможців у 12 номінаціях, а вже незабаром про них дізнається вся країна.

До речі, полтавка-володарка двох медалей Паралімпіади поки не визначилась, ким бути

Урочиста церемонія нагородження переможців премії «Герої спортивного року-2012» відбудеться 30 березня в Київському Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац). Організатори заходу - Національний олімпійський комітет України, Міністерство молоді та спорту України.

До теми: Найпомітніші події спортивного року на Полтавщині

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter