Завтра у Полтаві оголошений суботник: місця, де прибиратимуть

Новини
12 квітня 2013 о 10:551573 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Завтра у Полтаві оголошений суботник: місця, де прибиратимуть
13 квітня у Полтаві відбудеться масштабне прибирання.
З 10 до 13 години комунальники та громадськість наводитимуть лад на найбільш засмічених територіях міста.







Фото www.rada-poltava.gov.uaФото www.rada-poltava.gov.ua





Такими у Полтаві на спеціальному засіданні міськвиконкому визначили: Панянський узвіз (оглядовий майданчик), схили поблизу Білої Альтанки, Пушкарівський та Гришкін ліс, ставки на Половках (вулиця Великотирнівська), міський центральний пляж, вулиця Зінківська. Звідси організують вивіз зібраного сміття і бруду. Крім того, райвиконкоми, підприємства та організації міста прибиратимуть закріплені за ними прилеглі території.

Читайте також – Як полтавська влада міський парк прибирала: фоторепортаж

Взяти до рук інвентар і долучитись до чепуріння міста полтавців просить мер Олександр Мамай у своєму зверненні.

–       Традиційно в цей період розпочинається міський двомісячник чистоти. Комунальні служби вже активно прибирають наше місто, але їх зусиль замало. Звертаюсь до кожного полтавця і прошу допомогти зробити наше місто чистим та комфортним. Всі небайдужі жителі міста, лідери громадських об'єднань, школярі, студенти, керівники підприємств та організацій – тільки разом ми зможемо навести порядок в нашому місті. Приберіть закріплені за вами території, своєю працею ви покажете приклад для кожного полтавця, – закликає він городян.

Бажаючих взяти участь в суботнику просять приходити з рукавичками та мішками. А ось обіцяне раніше міським головою прибирання Кадетського корпусу із залученням добровольців у цю суботу не відбудеться. Розбиратимуть завали всередині пам’ятки архітектури комунальники самостійно.

–       Після обстеження Кадетського корпусу спеціальною комісією, було визначено, що там працюватиме не один день комунальне підприємство «Декоративні культури». Оскільки для наведення ладу там потрібне застосування спеціальної техніки, – повідомили в прес-службі міської ради.

До речі, проведенням одного суботника в Полтаві не обмежаться. Добровільно-примусово гребтимуть та местимуть жителі міста й наступної суботи, бо на неї призначений Всеукраїнський суботник.

До теми: У Полтаві молодь організувала «позитивний» суботник

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter