Лісники Полтави провели навчання по боротьбі з лісовими пожежами

Новини
Олег Дубина25 квітня 2013 о 14:161172 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Лісники Полтави провели навчання по боротьбі з лісовими пожежами
Фото Олега ДубиниСьогодні, 25 квітня на території Чалівського лісництва «Полтавський лісгосп» відбулося командно-штабне навчання лісової охорони та рятувальних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій


Більше фотографій з події ви можете переглянути тут.

Гасили штучну пожежу у лісі. Після шикування був поданий умовний сигнал про займання.  Працівники пожежних служб та лісники виїхали на місце та ліквідували лісову пожежу протягом короткого часу.

До теми – Під Полтавою горів лісовий масив

- Сьогодні на базі лісового господарства пройшли протипожежні навчання, - розповідає Олексій Тинянко, перший заступник начальника Полтавського обласного управляння лісового та мисливського господарства. – Метою даних навчань є відпрацювання взаємодій МНС та лісопожежної служби.



До навчань були залучені сили МНС та лісники (фото Олега Дубини)До навчань були залучені сили МНС та лісники (фото Олега Дубини)

Окрім навчання представникам обласного управління Державної служби Міністерства надзвичайних ситуацій України було продемонстровано обладнання, за допомогою якого лісовики наглядають за лісовим господарством.

Лісова пожежа була ліквідована протягом короткого часу (фото Олега Дубини)Лісова пожежа була ліквідована протягом короткого часу (фото Олега Дубини)

- Полтавський лісгосп відноситься до пожежонебезпечни, - говорить Олександр Холодний, директор ДП «Полтавський лісгосп». – Ми дбаємо, щоб наша пожежна служба добре працювала у боротьбі з лісовими пожежами. Одним із етапів підготовки до пожежного періоду є навчання, які сьогодні проходять. Тут задіяні сили полтавського лісгоспу, МНС та військові, які вже другий рік поспіль беруть участь в спільних навчаннях. Окрім цього вони допомагають нам під час всього небезпечного періоду, який триває до жовтня.

Читайте ще:

У Полтаві в пожежі обгоріла 35-річна жінка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter