«Ворскла» та «Таврія» розписали результативну нічию

Новини
Олег Дубина27 квітня 2013 о 22:21711 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» та «Таврія» розписали результативну нічию
Фото Олега ДубиниПолтавці зуміли врятуватися лише на останніх хвилинах гри
З кожним туром внизу турнірної таблиці Прем’єр – ліги все більше загострюється боротьба за збереження прописки у лізі. Для «Говерли», «Ворскли», «Карпат» та «Волині» останні матчі сезону будуть напрочуд важливими, і кожне здобуде ними залікове очко може у підсумку перетворитися на «золоте».

У звітній грі полтавську команду влаштовувала лише перемога, чого не можна було сказати про сімферопольців, для яких результат в Полтаві практично не мав турнірного значення.

До теми - «Ворскла» поступилася в Маріуполі



Артем Громов (справа) став автором першого голу в матчі. Фото Олега ДубиниАртем Громов (справа) став автором першого голу в матчі. Фото Олега Дубини

Гості з кримського берегу активніше розпочали гру, і на початку третьої хвилини ледве не повели в рахунку. Павленко відмінним пасом вдалося вивести на побачення з голкіпером «Ворскли» Антона Шиндера, однак кіпер «зелено-білих» Непогодов зумів прочитати ситуацію та забрати м’яч.

Відповідь полтавців не забарилася. Йован Маркоскі зі штрафного здавалося влучає точно у ворота, однак кіпер «Таврії» Кахерман перевів футбольний снаряд на кутовий.

Після стартової активності команди дещо заспокоїлися. Ближче до тридцятої хвилини «Ворскла» активізувалася, і на 29 хвилині повела в рахунку. Після розіграшу кутового та боротьби у штрафному майданчику гостей м’яч влучив у руку Гуменюку. Призначений 11-метровий зголосився виконати Артем Громов, який спокійно переграв голкіпера «Таврії».

Свято на полтавському стадіоні тривало лише три хвилини. Забитий м’яч таврійців був аналогічним голу «Ворскли» з тією лише різницею, що смугастий влетів тепер вже у ворота господарів. Призначений за гру рукою Пердути пенальті результативно виконав досвідчений Сергій Назаренко.

Іван Кривошеєнко (зліва) додав проблем обороні "Таврії". Фото Олега ДубиниІван Кривошеєнко (зліва) додав проблем обороні "Таврії". Фото Олега Дубини

Читайте ще - Дублери «Ворскли» у важкому матчі перемогли молодь «Таврії»

До закінчення першої 45-хвилинки «Ворскла» великими силами йшла на штурм воріт гостей, однак рахунок на табло стадіону так і не змінився.

Старт другої половини матчу став протилежністю першої. Тепер вже «Ворскла» володіла перевагою на футбольному полі. Бойовий настрій «зелено-білих»  лише підтвердив вихід на поле Сергія Силюка та Павла Ребенка. Незважаючи на цей факт на 52 хвилині «Таврія» повинна була виходити вперед в рахунку. В цьому моменті за ворсклян зіграла стійка воріт після удару Сергія Назаренка. Проходить лише хвилина, і Валерій Куценко якимось дивом не влучив по воротам таврійців метрів з трьох.

І все ж таки «Таврії» вдалося забити свій другий м’яч в грі. Максим Фещук з лінії штрафної влучно пробив у ближній кут воріт Непогодова.

Останні хвилини гри «Ворскла» провела в атаках, і за п’ять хвилин до закінчення основного часу зрівняла рахунок. Євген Буднік невідпорним ударом поклав футбольний снаряд точнісінько у дальній кут воріт «Таврії».

У підсумку гра закінчилася внічию 2:2, яка не задовольнила жодну з команд.

Сергій Свистун (в.о. головного тренера «Ворскли»):

- Ми налаштовувалися на важку гру. Все таки «Таврія» це та команда, яка укомплектована грамотними футболістами. Ми грали тільки на перемогу. З перших хвилин було завдання атакувати, відбір м'яча робити на половині поля суперника, але не вийшло. Не пішла гра у деяких наших футболістів .

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter