На Полтавщині сталося подвійне вбивство

Ситуація
Олег Дубина20 травня 2013 о 12:272405 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото kyiv.comments.uaЗа попередніми даними жертвами невідомих убивць стала подружня пара. Чутки про злочин дійшли до Полтави.
Говорять, що загиблим відтяли голови. Інформацію перевірив журналіст «Кола».

Як повідомили в прес-службі УМВС України в Полтавської області, подвійне вбивство сталося на Кобеляччині на хуторі Ісаївка.

До теми - У Полтаві безробітний зарізав дружину

- На місці злочину зараз ведуться слідчо-оперативні дії, - розповів Юрій Сулаєв, керівник прес-служби обласної міліції. – Зараз можна з впевненістю сказати, що це було вбивство. За попередньою інформацією вдома були знайдені тіла подружжя: чоловіку було 45 років, а жінці 41. На даний момент злочин не розкрито.

Інформацію про відрізані голови потерпілим керівник прес-служби не підтвердив, але й не спростував, посилаючись на те, що слідчі дії на місці події ще тривають.

- Жителі села зараз дуже налякані, - повідомила Людмила Рибалко, голова Червоноквітівська сільської ради. – Насправді тяжко зараз говорити. Про померлих можна сказати лише хороші слова. Це була неконфліктна проста молода сім’я, яка нічим з поміж інших не вирізнялася. Ми дізналися про подію від міліції, яку в свою чергу повідомила мати померлої, яка знайшла тіла доньки та зятя у них вдома.

Читайте ще:

У Полтаві міліція вмовила вбивцю здатися добровільно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter