Репортаж від "Кола" з першого у Полтаві wi-fi тролейбуса

Новини
Ольга Матвієнко24 травня 2013 о 15:391511 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Ольги МатвієнкоСьогодні журналісти "Кола" преревіряли, як працює інтернет у першому підключеному до wi-fi тролебуса.


Нагадаємо, що з ініціативою підключити транспорт до безкоштовного інтернету виступив один із полтавских провадерів. Поки що такий тролейбус у Полтаві тільки один – №124. Розклад руху, як нам сьогодні повідомили у диспетчерській, щодня буде змінюватися.

Не дивлячись на те, що у кондуктора вивідати, чи працює wi-fi не вдалося, щойно "Кільцевий" вирушив підключитися вийшло одразу.

– Ніразу не чула, щоб питали, – не одразу зрозумівши питання відповіла кондуктор.

Швидкість роботи інтернету вражає. Принаймні у налаштуваннях при перевірці показує 100% підкючення. Будь-які сторінки відкриваються миттєво. Журналісти без проблем змогли опублікувати цю новину.

Для експерименту у тролейбусі переглядали відео в youtube, завантажували фото в соціальні мережі і слухали музику. Усе це завантажується одночасно у кількох відкритих вкладках із однаковою швиждкістю. Поки працюємо, то практично ніхто не звертає увагу на журналіста із ноутбуком. Цим вже сьогодні нікого не здивуєш. Охочих перевірити роботу wi-fi у тролейбусі за час поїздки більше не знайшлося.

– Я бачив позначку, але не перевіряв роботу. У мне є планшет, тож якось спробую, – відповів на питання журналістів один із пасажирів.

До теми: Табачник обіцяв wi-fi у всіх вишах країни, а на відкриття першої вільної зони доступу wi-fi у Полтаві приїжджав "Підйом"

Як для вартості проїзду за 1,25 грн, то тролейбус може стати гарною альтернативою інтернет-клубам та звичайним точкам доступу – кафе і ресторанам. Щоправда, на наших дорогах робота поскладнюється стрибанням по ямах.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter