Полтавка Анюта Козирь перемогла в шоу «Холостяк», але своєї долі не знайшла (Інтерв’ю)

Новини
6 червня 2013 о 12:456966 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка Анюта Козирь перемогла в шоу «Холостяк», але своєї долі не знайшла (Інтерв’ю)
Переможниця  проекту «Холостяк» Анна Козирь із Полтави у фіналі шоу отримала обручку від пластичного хірурга з Москви Андрія Іскорнєва.
Проте парі не судилося бути разом. На заваді стосункам стали непередбачувані обставини та почуття холостяка до інших учасниць. Про свою участь у шоу Анна розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «Колу».

Перше знайомство холостяка Андрія Іскорнєва з Анею Козирь. Фото stb.uaПерше знайомство холостяка Андрія Іскорнєва з Анею Козирь. Фото stb.ua

Аню, Ви на проекті говорили, що участь у «Холостяку» була авантюрою. Що стало вирішальним фактором для того, щоб піти на кастинги?

– Я подумала, чим чорт не жартує. Мені легко вдалося пройти всі кастинги, волосся на собі я не рвала, щоб потрапити на проект. Якщо в житті дається такий шанс, не потрібно його так просто марнувати. Мені подобаються слова співачки Шер: «Якщо трава пробивається крізь асфальт, любов може чекати нас де завгодно». Я в це вірю. Не стала б ні в що вплутуватися, не ставлячись до цього серйозно. Усе, що я роблю, роблю всім серцем.

Як відреагували Ваші батьки, друзі на новину про участь?

– Про це рішення ніхто не знав, окрім моїх батьків і близьких подруг. Мама одразу була не в захваті, але потім сказала, роби, як ти хочеш. Звичайно, мене сім’я підтримала, як і в будь-яких інших обставинах. Вони знають, що поганого я не робитиму.

Ваша подруга, Яна Соломко, яка вже брала участь у такому проекті, давала якісь поради?

– У мене своя голова на плечах. Я дивилася перший сезон, хвилювалася за Яну і прекрасно розуміла всю ситуацію. Які тут можуть поради, я сама за себе відповідаю.

За умовами шоу «Холостяк», Ви до останньої миті не знали, за якого чоловіка будете боротися. Які емоції у Вас викликав Андрій Іскорнєв, коли вперше побачили на вечірці знайомств?

– Перше враження було лише позитивне. Я відразу зрозуміла, що Андрій привітний, відкритий до спілкування, із почуттям гумору.

Якби під час першого знайомства Андрій не виправдав Ваших очікувань, Ви б одразу залишили проект?

– Я б продовжила участь, щоб краще людину пізнати. Пізніше мала сумніви, були «гойдалки» в сприйнятті Андрія. Дещо мені не подобалося в ньому, у чомусь я сумнівалася. Але якщо здатися при найменших негараздах, неможливо було б переконатися, моя це людина чи ні. Не хочу ні про що шкодувати у своєму житті.

На якому побаченні Ви вперше відчули, що у Вас до холостяка зявляються почуття?

– У Франції ми вперше нормально одне з одним поспілкувалися. Раніше були тільки групові побачення або хвилинні зустрічі тет-а-тет, де неможливо було зрозуміти людину і розслабитися, спілкуючись із нею. На побаченні у Франції ми присвятили одне одному кілька годин, весело провели час, насміялися від душі, немов старі друзі (Побачення Ані та Андрія являло собою похід у кінотеатр – прим. авт.). Мені було комфортно з Андрієм, і ця зустріч стала першою сходинкою наших із ним стосунків.

Довідка «Кола». 23-річна Аня Козир мешкає в Києві, закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. За освітою вона гітаристка, магістр музичного мистецтва. Дівчина бере участь у різних концертах в якості гітаристки, а також працює викладачем за класом гітари в ліцеї.

Ідеал чоловіка: Анна цінує в чоловіках добре серце, тонке почуття гумору, вміння цінувати прекрасне, але головним критерієм для неї є чесність. Її ідеальний чоловік – Бен Аффлек. Для Ані почуття до Андрія Іскорнєва було першим коханням.

На церемонії троянд Аня отримувала розу від Андрія завжди першою. Фото stb.uaНа церемонії троянд Аня отримувала розу від Андрія завжди першою. Фото stb.ua

Таємне весілля

Особливим для Вас із Андрієм стало побачення в Домініканській Республіці. Розкажіть, будь ласка, про таємне весілля з холостяком, про яке стало відомо після закінчення шоу. Можливо, це був знак долі?

– Побачення в Домінікані було розкішне за емоціями. Коли нас вже повинні були розлучити, несподівано трапилася якась феєрія. Коли з’явилися поліцейські і вимагали дозвіл на зйомки шоу, режисерська група сказала, що ми знімаємо весілля. Це дійсно було спонтанно, здавалося, що всі жартують. Ми з Андрієм зображали молодят: нам дали якісь каблучки, ми пили ром, нас підкидали у повітря. Хоча грати це було нескладно, ми самі в усе повірили.

«Під час спілкування перед камерами поступово ми припинили помічати присутність камер. Але в якісь особливі моменти, наприклад, поцілунків, камери трохи мене стримували і бентежили, не могла повністю розслабитися».

Знайомство Андрія з Вашими батьками відбувалося в Полтаві. У пост-шоу «Холостяка» ведуча Анфіса Чехова назвала наше місто селом. Вам не було соромно везти уродженця Москви в рідне місто?

– Справді, Андрій – столичний житель, він і в селі ніколи не був. Але я дуже пишаюся своєю родиною, місцем, де я народилася. Своє походження не буду ніколи приховувати і прикрашати, соромитися мені нічого. Усім би мати таку сім’ю, як у мене. Тим паче, знайомство відбулося досить гладко, тепло, гостинно, душевно.

Ви хвилювалися перед знайомством із мамою Андрія?

– Хвилювання було, але на будь-яке запитання родичів Андрія я була готова відповісти. Хотілося навіть більше поговорити з мамою і тіткою Андрія, та час побачення обмежений. І на Андрія я іншими очима подивилася, побачивши його в колі сім’ї.

Фінал проекту став несподіваним. Андрій обрав Вас і подарував обручку з сапфіром і діамантами, при цьому зізнавшись про інтимні звязки з іншою фіналісткою Яною Станішевською. Чому Ви не відмовилися від обручки тієї миті?

– На той момент я розуміла суть того, що відбувається, тільки зі свого боку, об’єктивно я не бачила всю ситуацію. Не знала, як відбувається спілкування Андрія з Яною. Але не була готова до такого повороту подій і сказати: «Пішов геть». У мене дійсно були почуття і щирі наміри до Андрія. Я розуміла, що «ні» ще встигну сказати, але краще розібратися спокійно у всьому, подумати. Хоча коли взяла від нього обручку, був такий стан, що не хотілося нікого бачити. Хотілося побути наодинці і все зважити.

Фінал шоу "Холостяк" став украй непередбачуваним і зворушливим. Фото stb.uaФінал шоу "Холостяк" став украй непередбачуваним і зворушливим. Фото stb.ua

Як складалися Ваші з Андрієм стосунки після фіналу?

– Наші стосунки закінчилися, не встигнувши навіть початися. Усі подальші історії з Яною наздогнали нас буквально наступного дня. Андрій очевидно заплутався. Мені теж було непросто все це пережити, тому що я не усвідомлювала, що сталося і чому так. Навіщо було робити один вибір, а потім сумніватися. Поведінка Андрія була незрозумілою. Потім з’ясувалася ця історія з вагітністю Яни, але я це коментувати і обговорювати не хочу, це не моє життя. Усе, що я могла, віддала з чистим серцем і відкритою душею. Якщо це не моя людина, я сказала собі «Стоп!».

Хто став ініціатором розриву? Ви, розчарувавшись у вчинках Андрія?

– Ні я, ні він не стали продовжувати розвивати наші стосунки. Ми жодного разу не бачилися після проекту: зідзвонювалися, листувалися, але на дружній ноті. Розчарування було, але навіть не в Андрієві. Швидше, через те, що не все так склалося, як я собі уявляла і хотіла. Багато було неприємних моментів, але моя сторінка перегорнута, і я починаю історію з чистого аркуша.

Вас здивувала новина про те, що Андрій зараз зустрічається з Іриною Скориковою?

– Це було приголомшливе рішення, воно всіх шокувало. Але коментувати це немає бажання.

– Як Вам вдавалося зберігати спокій протягом усього проекту, не сваритися з іншими учасницями?

– Це моя життєва позиція, досвід. Я чітко розумію для себе, що основне для мене, а що другорядне. На що варто витрачати свої нерви, а на що не звертати уваги. Головне – зберігати в собі душевний спокій і рівновагу, впевненість господаря ситуації. Мені це допомагало і надавало сили йти до своєї мрії.

Яким чином Ви відновлювали душевний спокій після шоу?

– Спочатку було таке відчуття, ніби ти з Місяця спустився і починаєш жити заново. Я до кінця не могла зрозуміти, що відбувається: Андрій мені не говорив чітко про свої наміри, почуття. Боявся і мене відпустити, і з Яною хотів вирішити всі питання. Момент незнання був найскладнішим. Я розуміла, що не заслуговую такого ставлення. Не таке щастя хотіла, і не все так казково, як я собі уявляла.

Довідка «Кола»

На кастингу шоу «Холостяк-3» каналу «СТБ» із 6 тисяч дівчат з усієї країни обрали 25 учасниць. Боролися вони за серце Андрія Іскорнєва, 28-річного власника клініки пластичної хірургії в Москві. Побачення знімали в різних куточках світу, і щотижня на церемонії троянд одна з учасниць залишала проект за вибором Андрія.

В ефірі глядачі шоу побачили 12 епізодів проекту та фінальний спецвипуск «Життя після шоу», в якому публіка дізналася приголомшливу правду. Із переможницею Анною Козир, якій у фіналі головний герой подарував каблучку, холостяк після закінчення зйомок розлучився через вагітність іншої фіналістки Яни Станішевської, з якою мав інтимні стосунки на проекті. Нині холостяк із третьою учасницею – Іриною Скориковою, яка вибула з проекту за крок до фіналу.

Життя після шоу

Після участі в шоу "Холостяк" завдяки своїй веселій вдачі Аня стала народною улюблинецею.Фото stb.uaПісля участі в шоу "Холостяк" завдяки своїй веселій вдачі Аня стала народною улюблинецею.Фото stb.ua

Як зараз розвивається Ваша сценічна карєра?

– Насамперед я музикант, гітарист. Планую далі розвиватися в цьому напрямку. Можливо, свої композиції зумію записати, презентувати, донести до слухача. Поки я дилетант у цьому, але народжується потихеньку власна музика. Додатково викладаю в ліцеї гру на гітарі.

Чи відчуваєте постійну увагу людей до себе після участі в «Холостяку»? Легко до цього звикнути?

– Так, часто люди впізнають, підходять, пишуть повідомлення або надсилають побажання. Зазвичай це шалено приємні слова, від яких у мене сльози іноді навертаються, речі такі пишуть, які я вперше чую на свою адресу. Я вдячна всім, це додає мені більше сили і впевненості, збагачує мене.

Який висновок Ви зробили після участі в проекті?

– Я точно знаю, що ніколи не буду біля себе когось утримувати. Ні друзів, ні чоловіка. Ніяк не можна за це боротися. Божевільних вчинків незрозуміло заради чого я в своєму житті не робила.

Змінилося Ваше особисте життя зараз? Відчуваєте до себе підвищену увагу чоловіків?

– Я ніколи не страждала через брак уваги. Вона є, але я поки що не готова озиратися на всі боки. Від попередніх стосунків на проекті я ще не оговталася.