Фоторепортаж: Перший пляжний чемпіонат з алтимат фрізбі у Полтаві

Новини
Дар 039 я Розумняк30 червня 2013 о 14:581620 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фоторепортаж: Перший пляжний чемпіонат з алтимат фрізбі у Полтаві
Турнір став підготовчим етапом до чемпіонату України з пляжного алтимат фрізбі, що відбудеться в Іллічівську.
«Алті Битву» організувала Полтавська обласна федерація літаючих дисків за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА, а фактично - єдина в місті алтимат-команда «PixelsPoltava».



Фото: Дар'я Розумняк

Чемпіонат проходив увесь день. Вітряна погода не заважала «Алті битві», а тільки робила її цікавіше. Вітер постійно змінював траєкторію польоту фрізбі, від чого стратегія учасників теж мінялась.

Від денної спеки гравців рятувала річка, а від гарячого піску – шкарпетки.

Після кожної гри команди по традиції ставали по колу, обнімаючись за плечі, та обговорювали результати. Після цього - виставляли один одному оцінки за Дух гри ("Spirit of the game") – знання та використання правил, справедливість, позитивне ставлення та самоконтроль, фоли та фізичний контакт.

- Відсутність суддів в алтимат розвиває такі моральні якості як справедливість, повагу до суперника, чесність, - зауважив організатор Богдан Шестопал.

Отримати нагороду з кращий Дух гри вважається престижніше за перемогу у загальному заліку. На полтавських змаганнях перемогу в номінації "Spirit of the game" отримала команда Х-Tigers з Харкова. У загальному заліку першість здобула PixselsPoltava.

Єдиним недоліком турніру на полтавських пляжах було сміття, яке організаторам прийшлося досить довго прибирати. Адже будь-який  зайвий предмет на полі міг би травмувати учасника.

Турнірна таблиця:

Місця в загальному заліку:
1. Pixels Poltava
2. Охота
3. Хак
4. Х-Tigers
5. Хакуна Матата’’
6. SomethingHorrible

Місця за "Spirit of the game":
1. Х-Tigers
2. Pixels Poltava vs Охота
3. Хак vs Хакуна Матата vs SomethingHorrible.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter