Прокуратура перевірить законність закупівлі бітуму для ремонту доріг у Полтаві

Новини
Надія Труш4 липня 2013 о 12:321260 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прокуратура перевірить законність закупівлі бітуму для ремонту доріг у Полтаві
Антимонопольний комітет знайшов порушення у  відкритих торгів закупівлі матеріалів для ремонту доріг у Полтаві.


фото з сайту svr-ukr.ub.uaфото з сайту svr-ukr.ub.ua

У квітні КП «Полтавська МШЕД» провела відкриті торги на закупівлю 2700 тон нафтового бітуму для ремонту доріг. Очікувана вартість закупівлі мала скласти 24 030 тисяч гривень.

– Те, як проблемно ремонтуються полтавські дороги, відомо уже всій Україні, – підкреслив Володимир Оніщенко, Голова Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету на прес-конференцї у облдержадміністрації. – Зараз влада наголошує, що Держказначейство з тих чи інших причин не пропускає проплати. Але ми ознайомилися з усіма необхідними документами і виявилося, що за договором, оплату за будівельний матеріал повинні сплатити через рік після доставки. Окрім того, аналіз матеріалів показав, що торги, які провели з порушенням норм Закону "Про здійснення державних закупівель", – може призвести до перевитрат бюджетних коштів, оскільки ціна пропозиці перевищує очікувану вартість предмету закупівлі на 2 565 000 гривень.

Наразі результати розгляду тендеру направлені до Прокуратури Полтавської області.

До теми — У Полтаві Антимонопольний комітет влаштував День відкритих дверей.

Також читайте:

У Полтаві можуть звільнити від відповідальності правопорушників-"стукачів".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter