Пасажирів на Полтавщині возять у пошарпаній маршрутці (+ фото)

Новини
Ольга Правденко12 липня 2013 о 10:241287 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пасажирів на Полтавщині возять у пошарпаній маршрутці (+ фото)
Полтавці змушені їздити у брудній та пошарпаній маршрутці. 


На маршруті Зачепилівка-Полтава їздить брудна та пошарпана маршрутка. Сидіння в ній обдерті та порвані, люк зламаний, перегородка між кабіною водія і пасажирським салоном – брудна дошка. На запитання журналіста у диспетчера та водія, хто відповідає за обслуговування авто та, як прізвище перевізника, відповіді не було. Натомість водій (ім’я не назвав) почав виправдовуватися:

– Це сама дорога в обслуговуванні машина, а сидіння ми вже замовили, скоро будуть нові. Але ж вони дорогі – одинарне, не нове коштує 150 гривень. І то за ними черга. А скільки я заробляю: копійки, за півдня трохи більше 200 гривень, а треба ж ще й заправлятися. Та ми недавно цю машину купили, щойно виставили на маршрут, приведемо до ладу.



Пасажири, які їхали з Нових Санжар до Полтави сказали, що вже давно звикли, що їх возять у пошарпаному та брудному транспорті, тому й не скаржаться.

Нагадаємо, схоже авто їздить і в Полтаві, його ремонтують скотчем, а інші полтавські водії їздять із відчиненими дверима.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter