У Полтаві міністр Присяжнюк долучився до відкриття школи інноваційних технологій (фото)

Новини
16 липня 2013 о 13:291080 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві міністр Присяжнюк долучився до відкриття школи інноваційних технологій (фото)
Сьогодні, 16 липня, Міністр аграрної політики та продовольства України брав участь у відкритті в Полтаві школи інноваційних технологій у тваринництві.
Таку школу відкрили при Полтавській державній аграрній академії.

Володимир Замикула (зліва), Микола Присяжнюк (у центрі) та Олександр УдовіченкоВолодимир Замикула (зліва), Микола Присяжнюк (у центрі) та Олександр Удовіченко

Завдяки такому закладу  хочуть підвищити кваліфікації зоотехніків, техніків штучного запліднення та головних агрономів сільськогосподарських підприємств. Разом з міністром Миколою Присяжнюком до академії прибули і представники обласної влади –  голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко та його заступник  Володимир Замикула. Дня них провели міні-екскурсію: показали новітні технології, за якими і навчатимуть аграріїв. – Це чималий крок до того, щоб ми мали змогу працювати на  технологічному рівні та бути конкурентними, – зазначив міністр . – Адже ми повинні дати нову технологію, особливо збалансованих кормів. Сьогодні для сімейних ферм, сільських та селищних голів – такі новації мають стати допомогою. І такі починання, думаю, дадуть інформаційне поле: розуміння як що робити, які досягнення можна отримати та як  їх адаптувати з нашими традиціями та можливостями. Бажаю організаторам школи, щоб вона мала  успіхи і користувалась попитом. Довідка «Кола»: Акцент у навчальній програмі школи ставлять на питання технології вирощування кормових культур, заготівлі та зберігання кормів,  проведення семінарів з питань кормовиробництва та технологій виробництва молочних та м’ясних продуктів. Нагадаємо міністр Микола Присяжнюк перебуває на Полтавщині з робочим візитом. Зранку він уже встиг побувати на фермерських господарствах Полтавського та Чутівського районів, де подарував кращим робітникам годинники.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter