Двох полтавців затримали за сутенерство

Ситуація
Ольга Матвієнко10 серпня 2013 о 15:201367 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото із сайту www.e1.ruДвох жителів Полтави заарештували за сутенерство.


Як повідомили в УМВС області, до міліції звернулися троє полтавок, які заявили, що двоє чоловіків навесні 2012 року обіцянками матеріальної винагороди втягнули їх у заняття проституцією. Торгувати тілом дівчат вивезли до Москви. Проте умови про оплату праці дівчат не виконали. Натомість у них забрали документи і утримували у столиці Російської Федерації шантажем.

До теми: У Полтаві набирають дівчат для секс-послуг у Києві

Полтавкам вдалося втекти в Україну, де вони одразу звернулися до міліції. Працівникам відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моральності Управління карного розшуку УМВС області вдалося встановити особи правопорушників. На момент початку розшуку чоловіки переховувалися на території іншої області. Там їх затримали правоохоронці. Слідство встановило, що один із чоловіків вербував дівчат у Полтаві, а інший зустрічав їх у Москві та відвозив на квартиру.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частино 1 статті 303 Кримінального кодексу (сутенерство або втягнення особи у заняття проституцією). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Досудове слідство завершене, а матеріали справи передали до суду.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter