Студент з Полтавщини змагається у шоу за звання Кращого пекаря України (відео)

Новини
Надія Труш28 серпня 2013 о 13:581278 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Студент з Полтавщини змагається у шоу за звання Кращого пекаря України (відео)
Олександр Трофименков із Кременчука бере участь у шоу «Великий пекарський турнір», що на телеканалі «1+1».


19-річного студента з Полтавщини називають одним із найяскравіших учасників кулінарного проекту. Про це повідомила Галина Хорощак, PR менеджер.



– Олександр студент, отримує одночасно дві вищі освіти (економічну та філологічну). – повідомила Галина Хорощак. – Випічку робить вночі, у вільний від навчання час. Випічка для хлопця це своєрідний спосіб позбутися стресу.

Зараз, запевняє піар-менеджер, полтавець робить випічку для дворічної сестри. Репепти черпає виключно із професійної літератури, яку вивчає у бібліотеці.

Олександр Трофименков став кращим у другому епізоді проекту. В разі перемоги на кулінарному шоу хлопець отримає сертифікат на навчання у школі кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu London.

Довідково: проект задуманий як кулінарна битва. 12 учасників- непрофесіоналів змагаються за звання Кращого пекаря.  За певний час учасники мають приготувати різні види випічка і представити результат своєї роботи. Ведучий шоу – Юрій Горбунов. Шоу «Великий пекарський турнір» створений за всесвітньовідомим форматом «The Great British Bake off». Шоу уже було успішне в Франції, Бельгії та Данії. Цього року проект запустили в США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні. Журі: Серж Маркович (відомий сербський шеф-кухар, ресторатор. Ведучий кулінарних передач на російському ТБ. Автор кулінарних книг «Смак Моря» і «Риба. Різноманітність і простота», автор кулінарних майстер-класів), Катерина Агронік (кондитер міжнародного рівня з досвідом роботи у Франції та США, власниця кондитерського ательє авторських тортів), Ольга Ганущак (знавець пекарського мистецтва, майстер виробничого навчання Львівського професійного ліцею харчових технологій, почесна хранителька традицій української випічки).



Читайте

Дві полтавки стали учасницями нового шоу про кохання на "1+1" (відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter