Таланти маленьких геніїв розкривають у центрі розвитку «Мандаринки»

Новини
4 вересня 2013 о 11:001241 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Таланти маленьких геніїв розкривають у центрі розвитку «Мандаринки»
Ваша дитина подорослішала, і ви маєте чудову можливість вчасно допомогти їй розвинути інтелектуальні здібності.


Це час психічного і творчого розвитку малюка, первинного розкриття його психічних характеристик. Саме зараз важливо встигнути закласти міцний фундамент, щоб здобути в майбутньому специфічні знання та навички.

Дитячий центр «Мандаринки» пропонує свої послуги та допомогу з вирішення питань дитячого розвитку. Ми організовуємо заняття так, щоб кожному малюкові та батькам було комфортно, легко і вільно. У нашому центрі  є для цього всі умови: три чудові кімнати, кімната для батьків, необхідні матеріали для занять та ігор, психологічна й емоційна підтримка з боку викладачів.

Наш центр впроваджує комплексну систему заходів для  всебічного розвитку та навчання, які розкриють кожен талант маленького генія. Дитячий центр працює з малечею віком від 1 до 6 років. Під час занять приділяють увагу всім аспектам розвитку дитини: інтелекту, мовленню, дрібній моториці, фізичному, емоційному і соціальному становленню. На наших заняттях малюки отримують цілісну інформацію про світ відповідно до особливостей свого віку.

Центр спеціалізується на індивідуальних програмах для малюків. Головне завдання – не тільки навчати рахувати і читати, а закласти базу для швидкої психологічної адаптації вашого чада в дитсадку та школі.

Дитячий центр «Мандаринки» забезпечує повне і гармонійне навчання з використанням передових методик та технологій. Основним напрямком центру є гра – головне для дітей цього віку.

Адміністратор центру люб’язно допоможе вам вибрати, які розвивальні заняття для дитини ввійдуть до індивідуальної програми з таких напрямків: базові, заняття з розвитку інтелекту, творчих здібностей.

Якщо вас цікавить святкування дня народження дитини, адміністратор розповість, як у нас відбувається організація дитячих урочистостей.

Крім того, вас порадують такі приємні доповнення як гаряча кава та чай, безкоштовна консультація арт-терапевта, психолога.

Домашня й затишна атмосфера чекає на вас та малят у нашому дитячому центрі «Мандаринки».



Зателефонуйте нам за телефонами: (067) 250-73-22, (095) 909-16-60, і ми допоможемо визначити рівень розвитку вашої дитини і обов’язково виберемо спеціальну програму для розкриття її талантів.

Якщо ви хочете приїхати й особисто обговорити всі деталі, то чекаємо за адресою: Жовтнева 72, 2 поверх (вхід із ф/б «Ворскла»).

Наш дружний і професійний колектив чекає на вас!!!

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®