Полтавські спортсмени з армспорту стали чемпіонами світу

Спорт
Олег Дубина7 вересня 2013 о 10:281016 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Лілія Петренко та Марина Шуліка на п'єдесталі (фото armpower.net)Кобелячани Артем Письмак та Марина Шуліка вибороли золоті нагороди змагань
У невеликому місті Гдиня, що знаходиться на півночі Польщі, триває чемпіонат світу з армспорту, в якому змагаються більше тисячі спортсменів з сорока країн світу.

Читайте ще - Полтавські спортсмени з армспорту стали чемпіонами Європи

За інформацією найбільшого у світі інтернет-порталу, присвяченому армспорту  armpower.net, в стартовий день змагань спортсмени з Полтавщини вибороли три нагороди. Всі вони дісталися представникам Кобеляцького району - Артему Письмаку, Марині Шуліці та Лілії Петренко.

Артем Письмак здобув перемогу у ваговій категорії до 90 кілограм (ліва рука, інваспорт), поборовши у фіналі турецького спортсмена Айдина Омера. Бронза дісталася представнику Норвегії Кьєлснесу Фрівіку-Йоерну.

Тим часом у юніорській категорії до 50 кілограм (ліва рука) золоту нагороду у фіналі розіграли дві кобелячанки - Марина Шуліка та Лілія Петренко. У підсумку перемогу здобула Марина, яка піднялася на найвище місце п'єдесталу пошани. Бронзу отримала Олеся Іванова з Казахстану.

До теми - Спортивні школи у Полтаві: де чого вчать, адреси та ціни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter