У полтавській бібліотеці школярів навчатимуть бути лідерами

Новини
Надія Труш8 вересня 2013 о 14:00734 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавській бібліотеці школярів навчатимуть бути лідерами
У полтавській бібліотеці школярів навчать, як стати лідерами та бути успішними.


фото bukovynaonline.com фото bukovynaonline.com

12 вересня для полтавських старшокласників (9-11 класи) у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Котляревського презентуватимуть програму FLEX (програма для майбутніх лідерів). Початок о  о 17 годині.

Випускники програми розкажуть про свій успіх, дадуть поради учням полтавських шкіл. Організатори – центр "Вікно в Америку", що діє при обласній бібліотеці.

Довідка "Кола": Програма майбутніх лідерів (FLEX) це програма культурного обміну Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США, яка адмініструється в Україні організацією Американські Ради з міжнародної освіти (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Програма надає можливість українським студентам навчатися в американській школі і жити в американській сім'ї протягом одного навчального року.

Читайте також:

Полтавські бібліотеки – не лише книги