Полтавцям планують повернути школу на Червоному Шляху

Новини
Ольга Матвієнко10 вересня 2013 о 12:231034 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Філію школи №12 відремонтують. Фото Ольги МатвієнкоЖителям Червоного Шляху вдалося відстояти філію школи №12.


Після кількох місяців протестів, взяття штурмом міського управління освіти та святкування Першого дзвоника під стінами міськради, полтавцям все ж повернуть приміщення школи на вулиці Лисенка.

– Конкретно ми не знаємо, коли нам віддадуть ключі від школи. Знаємо тільки, що зараз народний депутат Юрій Бублик знаходиться на прийомі у голови облдержадміністрації Олександра Удовіченка. Вони вирішують питання про ремонт приміщення. Учора до нас приїжджала заступник начальника управління освіти Ірина Надіна, відкрили приміщення, показали обсяг робіт, який потрібно виконати. Були і представники різних ремонтних фірм, – розповіла селищний голова Червоного Шляху Оксана Яковлева.

Тим часом, за словами Оксани Яковлевої, діти не ходять до основного приміщення школи, а заняття проходять у громадській приймальні нардепа Юрія Бублика.

Остаточно питання про повернення приміщення філії повинні вирішити найближчим часом. Батьки дітей завтра приступають до прибирання закладу, підготовки до ремонту.

На попередній ремонт школи збирали гроші всією громадою та у спонсорів. Цього разу фінансово також обіцяють допомогти Юрій Бублик та депутат міської ради Ігор Лебедик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter